Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  1:09 πμ
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 18:27

Αγρίνιο: Σε περικοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ οδηγούν η τιμή των καυσίμων και η έλλειψη επιβατών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο από τα 14 δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ για Μακρυνεία και εκείνο των 16:00 για Αγγελόκαστρο “κόπηκαν” στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, χωρίς να αποκλείονται και άλλες περικοπές στο μέλλον.

Το sinidisi.gr αναζήτησε τις αιτίες της εξέλιξης αυτής για να λάβει την απάντηση ότι υπήρξε συνέπεια της ραγδαίας και δυσβάσταχτης αύξησης στην τιμή των καυσίμων σε συνδυασμό με την ερημοποίηση των χωριών.

Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κώστας Νάκος με δύο ή τρεις επιβάτες δεν καλύπτεται το κόστος των δρομολογίων. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το δήμαρχο για τη στήριξη που παρέχει ο Δήμος, εξήγησε ωστόσο ότι το μειωμένο ενδιαφέρον του επιβατικού αλλά και η υψηλή δαπάνη εκτέλεσης των δρομολογίων οδηγούν στη λήψη αναγκαίων μέτρων. “Δεν είναι ταξί το λεωφορείο να κινείται με τρεις επιβάτες”, σημείωσε χαρακτηριστικά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες περικοπές δρομολογίων, αν κριθεί επιβεβλημένο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 303 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News