Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:57 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 18:03

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Scarlett Johansson – Από το GNTM στην αγκαλιά του Χρήστου Μάστορα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας φημολογείται ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Ο Χρήστος Μάστορας όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλλη, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω που να αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Από την άλλη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον προσωπικό φίλο και συνεργάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου δεν μιλάει για τα προσωπικά της.

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο της Γαρυφαλλιάς με τον frontman του συγκροτήματος Melisses:

Όλα άρχισαν για ακόμη μια φορά από τον viral λογαριασμό Soula Glamorous που έχει κατά καιρούς αποκαλύψει αρκετά ακόμη φρέσκα ειδύλλια, χωρισμούς, εγκυμοσύνες και πικάντικα gossip news. Από τότε λοιπόν που η Soula έκανε λόγο για νέο έρωτα ανάμεσά τους, όλοι άρχισαν να υποψιάζονται πως όντως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση στη Χαλκιδική

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και η influencer ήταν διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ταξίδι της Γαρυφαλιάς στη Ζάκυνθο, όπου μαζί με φίλους και συγγενείς γιόρτασε τα γενέθλιά της στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλιsses στο νησί. Εκεί μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε το γενέθλιο τραγούδι στο μοντέλο, το οποίο έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα!

Από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας έδωσε τη δική του απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Τάσο Ριζόπουλο αν ισχύουν οι εν λόγω φήμες. «Δεν έχω σχέση. Είμαι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη παροιμία λέει γράψε σωστά το όνομά μου. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να εκθέτω ανθρώπους που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο Χρήστος Μάστορας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού βρισκόταν σε περιοδεία ωστόσο, παράλληλα απολάμβανε και τις διακοπές του με την νέα αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και προς το παρόν δεν βιάζεται να περάσει στο επόμενο βήμα της σχέσης. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διατηρεί το σπίτι της στα νότια προάστια, πολύ συχνά όμως επισκέπτεται και του Χρήστου, με τον οποίον περνούν όμορφες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

govastileto.gr

Διαβάστηκε 410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.