Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 18:37

Αγρίνιο: Να ήταν έτσι όλες οι Παρασκευές…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια τελείως διαφορετική εικόνα παρουσίαζε χθες η περιοχή του Αγρινίου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αποτέλεσε έστω για λίγες ώρες μια πραγματική «όαση» πολιτισμού.

Με την συνδρομή μάλιστα και ιδιωτών.

Έτσι, ο Αγρινιώτης είχε χθες τη δυνατότητα να απολαύσει την παράσταση – συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» στην φεγγαρόλουστη Τριχωνίδα.

Ακόμη, θα μπορούσε να περιηγηθεί στην φωτογραφική έκθεση του Νίκου Αλιάγα στην πλατεία Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Photopolis που εγκαινιάζεται σήμερα Σάββατο, για να κατέβει στη συνέχεια στην πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι), όπου εκεί συνέπραξαν τρία καταστήματα εστίασης και προσέφεραν μια μουσική βραδιά με Live Jazz και Funk ήχους (φωτο).

Σε ένα Αγρίνιο «που παράγει πολιτισμό, που εμπνέει, που συνεργάζεται, που δημιουργεί», όπως επισημαίνει σε ανάρτηση του ο φαρμακοποιός Ανδρέας Σκαρτσάρης.

Γιατί πράγματι, οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, όταν συνεργάζονται, μπορούν να προσφέρουν ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα απο το συνηθισμένο «γκρίζο» της καθημερινότητας…

skartsaris 10 9 2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 468 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.