Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 14:05

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Ανοιξιάτικες - Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από δυόμιση δύσκολα έτη για τον πολιτισμό, ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 που για 4 ολόκληρους μήνες γέμισαν με κόσμο και διάθεση τους δημόσιους χώρους των πόλεων και των χωριών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.  

Με μια πανδαισία 70 καλλιτεχνικών και αθλητικών εκδηλώσεων   με μουσική, χορό, παραδοσιακές χορευτικές εκδηλώσεις  τραγούδι, θέατρο, μεγάλες συναυλίες , δρώμενα , παρουσιάσεις βιβλίων , παιδικό κινηματογράφο , Θέατρο Σκιών , παιδικές θεατρικές παραστάσεις και κουκλοθέατρο για τα παιδιά, με αγώνες Ιστιοπλοΐας και  Ιππικούς αγώνες , ολοκληρώθηκαν οι φετινές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού

Οι φετινές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις  7 και 8 Μαΐου 2022 με τις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Μοναστηράκι και ολοκληρώθηκαν με την 20η Έκθεση & τους 12ους Ιππικούς Αγώνες στο άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα στις 4 Σεπτεμβρίου. 

Οι εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, κράτησαν έντονο και  αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.  Ταυτόχρονα τα βραδιά μας γέμισαν με  διασκέδαση και καλοκαιρινή διάθεση

Όλες οι  εκδηλώσεις ήταν δωρεάν για όλους . Ο  Δήμος Ακτίου Βόνιτσας  επιτελεί και κοινωνική πολιτική, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν πρόσβαση στα πολιτιστικά αγαθά. 

Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι μέσα από τις εκδηλώσεις , δίνουμε επιλογές πολιτισμού ,αθλητισμού  και ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . 


Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας , ευχαριστεί όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις. 

Ευχαριστούμε  όλους όσους συντέλεσαν, τους ανθρώπους των  πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, το θεατρικό εργαστήρι και την Φιλαρμονική του Δήμου . Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συμμετείχαν και που μας έδωσαν  ένα ποιοτικό πολιτιστικό και αθλητικό υπερθέαμα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 με τον 21ο Άκτιο Δρόμο . Μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που διαφημίζει τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα.

Φυσικά από σήμερα προετοιμαζόμαστε για τις Χριστουγεννιάτικες και Αποκριάτικες εκδηλώσεις και σχεδιάζουμε μικρές αλλά σημαντικές και αναζωογονητικές εκδηλώσεις στην διάρκεια του Χειμώνα.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Παντελής αναφέρει.

 «Πραγματικά, είναι συγκινητικό να βλέπεις τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας , να έχουν πολιτιστική ζωή τους ανοιξιάτικους  κ καλοκαιρινούς μήνες και να νιώθεις την κάθε βραδιά ξεχωριστή!


Αυτή είναι η απάντηση της δημιουργίας ενάντια στην αδράνεια. Είναι η ενεργός πρωτοβουλία ενάντια στη μεμψιμοιρία. Το ζωντανό νέο ενάντια στο παλαιό και ξεθωριασμένο.

Ήμασταν και είμαστε εδώ! Δημιουργήσαμε στον Πολιτισμό και  απλώνουμε ακόμα περισσότερο τα φτερά μας για να πετάξουμε ψηλότερα.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην Βόνιτσα σας περιμένουμε σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου μας ,τον 21ο Άκτιο Ημιμαραθώνιου Δρόμο . Ένα αγώνα θεσμό της Δυτικής Ελλάδας 


Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός  για εμάς  αποτελεί στάση και τρόπο ζωής , και να είστε σίγουροι ότι τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει αν δεν ήσασταν εσείς να συμμετέχετέ και να αγκαλιάσετε τις προσπάθειες μας.


Μαζί δημιουργούμε! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Γιατί, πολιτισμός σημαίνει ελευθερία!»

Διαβάστηκε 180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.