Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:10 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 20:47

Ιερέας απαντά στους τράπερ με το τραγούδι «Sto Tupper» – Τι λέει ο π. Σάββας Κυράζογλου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«YaBrooo! Σε μια κόλλα χαρτί όποιος περισσότερες λέξεις προλάβει να πει. Ο καλύτερος ο Rapper, ο χειρότερος Trapper και το αντίθετο ανάμεσα στον Rapper και τον Trapper. Ολα για το χρήμα, όνειρα χαμένα στην Ιθάκη τους θα μείνουνε για πάντα θαμμένα, κόντρες με το Car στην Εθνική, το παίζεις Star, είσαι με τον νικητή, λόγια παγωμένα από σκόνη λευκή, είναι χιονισμένα, τα κορμιά τα ιδρωμένα μοιάζουνε δυστυχισμένα, κρύα αγκαλιά δίχως αγάπη, δαχτυλίδια χρυσά από μαύρο χρυσάφι».

Είναι οι στίχοι από το νέο τραγούδι που φέρει τον «ιδιαίτερο αλλά όχι αναιτιολόγητο» τίτλο «στο Τάπερ» του π. Σάββα Κυράζογλου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη δισκογραφική εταιρία Spicy και ήδη έχει πάνω από 60.000 προβολές στο YouΤube

«Απάντηση»

«Στη ζωή κάποια πράγματα φαίνονται αθώα και ακίνδυνα και όμως είναι τόσο επικίνδυνα», λέει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο π. Σάββας, μιλώντας για το καινούργιο του αυτό εγχείρημα, μέσα από το οποίο προσπαθεί να «απαντήσει» στους τράπερ-ράπερ και ιδιαίτερα στο νόημα των στίχων τους με τον δικό του μοναδικό τρόπο: «Gucci φοράς, το χέρι κουνάς, σου αρέσει ο καυγάς και ό,τι σε πουλάει, για γκάζια μιλάς, 300 πατάς, λες ούτε ο Θεός δε σε σταματάει. Ο Θεός σ’ αγαπάει. O Θεός σ’ αγαπάει».

Τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής τα έκανε από πολύ μικρός δίνοντας τραγούδια σε επώνυμους καλλιτέχνες π.χ. Χριστίνα Φαρμάκη, Σωτήρη Βολάνη, Σαράντη Σαλέα, Βασίλη Μπατή κ.ά.

Ο π. Σάββας ιερουργεί στο ναό Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα και χρόνια τώρα είναι γνωστός για την ιδιαίτερη ευαισθησία του στα παιδιά. Δεν άργησε να εκμεταλλευτεί το χάρισμά του, όντας ο μόνος κληρικός που με δικούς του στίχους, μουσική, σύνθεση και ερμηνεία σχολιάζει ό,τι συμβαίνει γύρω του.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 823 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.