Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  11:14 πμ
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 22:39

Να και ένα καλό νέο για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξει τις πόρτες της η Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Αγρινίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Mιχάλης Σερασκέρης.

Σκοπός της η διαρκής παρακολούθηση ασθενών αυξημένου κινδύνου, η εκτέλεση με ασφάλεια μικρών επεμβατικών καρδιολογικών πράξεων, η τοποθέτηση βηματοδοτών, η διενέργεια ιατρικών μετρήσεων ακριβείας.

Κάνει επίσης γνωστό ο κ. Σερασκέρης πως  αποδέχθηκαν τους διορισμούς τους σε μόνιμη θέση του ΕΣΥ τρεις νέοι Καρδιολόγοι οι οποίοι θα πλαισιώσουν την καρδιολογική ομάδα θωρακίζοντας περισσότερο το σύστημα υγείας στο Νομό.

Σύμφωνα με τον διοικητή, «οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας θα μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες υπηρεσίες υγείας στον τόπο τους, με αυξημένη ασφάλεια και μειωμένο χρόνο απόκρισης, ενώ παράλληλα θα αποσυμφορήσουμε τα Νοσοκομεία των γειτονικών νομών».

Προκύπτουν λοιπόν και κάποιες καλές ειδήσεις για το νοσοκομείο, προς το παρόν ως εξαίρεση που…επιβεβαιώνει τον κανόνα των πολλών ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News