Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 19:41

PERFECT MESS – νέο άλμπουμ “Breathe” από την Spider Music

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακούστε το εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=j9LWlr_Lhcg&list=PLH1B8yetNDimrkvEziE7j2KY023FK1q5c

Ας το θέσουμε ξεκάθαρα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα rock άλμπουμ: κεφάλια θα χτυπηθούν και σώματα θα κουνηθούν με την τελευταία κυκλοφορία των Perfect Mess, μια κυκλοφορία που περιλαμβάνει επτά τραγούδια με πολύ μεγάλη ενέργεια. Καθώς τα όρια των μουσικών ειδών εξακολουθούν να απαλείφονται, δεν θα τολμούσαμε να βάλουμε ταμπέλα στους Perfect Mess. Κάποιοι θα χαρακτηρίσουν τη μουσική τους ως μια μίξη metal, grunge και emo rock. Κάποιοι άλλοι θα πουν πως είναι εναλλακτικό metal με αποχρώσεις fusion/funk. Εμείς απλά θα πούμε ότι είναι rock. Και είναι ένα rock στα καλύτερά του, με δυνατά, δυναμικά και προκλητικά σχόλια για τον κόσμο μας. Το άλμπουμ περιλαμβάνει ποικιλία τραγουδιών που θρηνούν, αλλά και προειδοποιούν για τα πάντα, από την κλιματική αλλαγή μέχρι όσα καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό και τη ζωή μας. Στο «Breathe», θα έρθετε για τη μουσική αλλά θα μείνετε για τους στίχους — και η μουσική θα σας κάνει να επιστρέφετε.

Η καλλιτεχνία και η δεξιοτεχνία αυτών των μουσικών, που ενώνονται στους Perfect Mess μετά από 10 και πλέον χρόνια παρουσίας στην underground μουσική σκηνή της Ελλάδας, τους καθιστούν ένα ακόμη κρυφό διαμάντι της σκηνής που αξίζει να προωθηθεί διεθνώς, κάτι που σκοπεύει να κάνει η Spider Music. Με τον Σπήλιο Ηλιόπουλο στα βασικά φωνητικά και την κιθάρα, να συνδυάζει το απίστευτο ταλέντο του με την κιθάρα του Βασίλη Κουρκούτα και το μπάσο του Γιάννη Βόλλαρη, και κάθε τραγούδι να οδηγείται από τα δυνατά και γρήγορα τύμπανα του Σπήλιου Dt Ηλιόπουλου, το άλμπουμ των Perfect Mess “Breathe” είναι πράγματι μια ανάσα φρέσκου αέρα σε μια rock σκηνή με πληθώρα σχημάτων. Η κιθαριστική δουλειά του “Breathe” φέρνει στο μυαλό τον Eric Clapton και τον Stevie Ray Vaughan, και καθώς το σώμα σας λικνίζεται στη μουσική του άλμπουμ, μπορείτε να αισθανθείτε τις επιρροές του που προέρχονται από όλο το φάσμα της rock από Metallica, Nirvana, Guns N' Roses, Disturbed, ακόμη και Fall Out Boy. Αλλά αυτό το συγκρότημα έχει τον δικό του ήχο και το δικό του μήνυμα που θα σας κολλήσει και θα σας συγκινήσει — κυριολεκτικά.

Αυτή είναι η «Ακαταστασία» (Mess) που χρειάζεστε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Αναπνεύστε (Breathe) λοιπόν τώρα και βοηθήστε την Spider Music να απλώσει την «Τέλεια Ακαταστασία» (Perfect Mess) σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο!

Spider Music: Ακριβώς όταν νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα.

Official links

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία