Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 09:44

Κάνει… σεφτέ ο Ιωνικός, έχει αξία η νίκη της Μπέτις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, για τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Αμφότεροι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, έχουν σήμερα ως στόχο τη νίκη, οι γηπεδούχοι ωστόσο έχουν το προβάδισμα. Στην Ισπανία, η Μπέτις φιλοξενεί την Οσασούνα, με τη νίκη των Ανδαλουσιάνων να προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση. Άξιο αναφοράς και το Λάτσιο – Ίντερ, με το οποίο όμως δεν θα ασχοληθούμε.

Παράλληλα, πλησιάζει η έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό του αμερικανικού Γκραν Σλαμ. Δείτε τις us open αποδοσεις

146. Ιωνικός - Λεβαδειακός (21:30)

Οι δύο ομάδες γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά ήταν «εντός προγράμματος». Ο Ιωνικός έχασε από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ ο Λεβαδειακός από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-0.

➥ Οι Νικαιώτες διαθέτουν καλύτερο ρόστερ και οι Βοιωτοί χρειάζονται ακόμα μεταγραφές για να είναι ανταγωνιστικοί. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 2.20.

157. Μπέτις - Οσασούνα (23:00)

Οι δύο ομάδες μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε αυτούς το ξεκίνημα του ισπανικού Πρωταθλήματος και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά στην Ανδαλουσία η Μπέτις έχει τον πρώτο λόγο.

➥ Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και η Οσασούνα για πρώτη φορά στη σεζόν βγαίνει από την Παμπλόνα και από την ασφάλεια που προσφέρει η έδρα της. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 1.90.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.