Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 09:38

Δεν υπάρχει γήπεδο για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο Μεσολόγγι και «μετακομίζει» Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο ΔΑΚ Αγρινίου θα προπονείται από εδώ και στο εξής η ΑΕΚ Μεσολογγίου, καθώς το γηπεδικό πρόβλημα στο Μεσολόγγι παραμένει άλυτο.

Η γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου αναγκάζεται να ψάξει λύση. Όπως και στην περίπτωση του Χαρίλαου Τρικούπη στο μπάσκετ, αυτή δίνεται από το Αγρίνιο.

Για το λόγο αυτό ευχαριστεί θερμά το Δήμο Αγρινίου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Ζαρκαβελη. Για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του ΔΑΚ Αγρινίου.

Το βοηθητικό, που πρόσφατα ανακαινίσθηκε θα χρησιμοποιηθεί για τις προπονήσεις της ομάδας και ίσως και για τους αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Αυτό εφόσον οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Μεσολόγγιου συνεχίσουν να έχουν την σημερινή τους εικόνα που δεν τιμά κανέναν.

Σημειώνει η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

«Ο Χρήστος Ζαρκαβελης που προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζει τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν τα σωματεία κατά καιρούς. Eίναι πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία της περιοχής του. Ακόμη και σε εμάς, όπως έκανε και παλιότερα με το τμήμα μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη, που δεν ανήκουμε στον Δήμο του.

Επιδιώκει οι αθλήτριές μας να έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να ασχολούνται με ασφάλεια με το άθλημα που αγαπούν. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευαισθησία πού έδειξε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε….»

aek mesologgioy 23 8 2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 299 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.