Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:12 πμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 23:54

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Ήμασταν μέσα στον αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Στο ότι η ομάδα του πάλεψε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα στην πρεμιέρα της φετινής Super League, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο ότι η ομάδα του κατάφερε να μείνει στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη κουβέντα που είχε στο τέλος του αγώνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Ο καθένας θέλει να κερδίσει η ομάδα του, υπάρχει ένταση και πάθος πάντα μέσα στα πλαίσια».

Για την εικόνα του αγώνα: «Το πρόβλημα είναι πως στο πρώτο εικοσάλεπτο φοβηθήκαμε τον ΠΑΟΚ. Δεν θα έπρεπε. Ξέραμε πως θα έχουμε ευκαιρίες, μας δόθηκαν δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ψάξαμε τη στιγμή μας, δεν ήρθε. Συνεχίζουμε. Έχουμε ελλείψεις, θέλουμε ένα δεκάρι, παίξαμε γι' αυτό με έναν αμυντικό μέσο παραπάνω. Τακτικά πήγαμε καλά. Αλλά μας στοίχισε το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα πρέπει να το εξαλείψουμε. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε».

Λουτσέσκου: «Έχω βαρεθεί την αρνητικότητα, πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στην γη»

Στη νίκη της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, επισημαίνοντας πως δεν θέλει άλλη αρνητικότητα ειδικά μετά από μια χρονιά όπως η περσινή στην οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο «δικέφαλος του βορρά» έγραψε ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τον Παναιτωλικό με 1-0, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Όταν έχουμε μια ομάδα σαν τη δική μας, δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι αλλά να βελτιώσουμε. Είτε μικρά πράγματα σε κάποιες φάσεις, είτε μεγαλύτερα αργότερα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήρθε να παίξει με έναν έξυπνο τρόπο. Περίμενε να εκμεταλλευτεί το λάθος μας. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες παρ' όλα αυτά κάναμε, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευθείς αυτές τις καταστάσεις για να κλείσει το παιχνίδι».

Για το αν είναι το γκολ πρόβλημα για την ομάδα: «Έχω βαρεθεί την αρνητικότητα, είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να υπάρχει. Πέρυσι γράψαμε ιστορία. Φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τερματίσαμε δεύτεροι και στον τελικό του Κυπέλλου χάσαμε, με τον τρόπο που χάσαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη Γη, προσπαθούμε χτίσουμε κάτι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν χωράει αρνητικότητα».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 282 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.