Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 17:52

Έτσι θα κάνετε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις μέσα στη σχέση σας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο

Μερικές απλές συμβουλές για να κάνετε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις σας ως ζευγάρι.

Ιδανικά, οι άνθρωποι κάνουν σεξ με κάποιον με τον οποίο αισθάνονται άνετα. Κι όπου άνεση, ίσον συνθήκες που ευνοούν την ειλικρινή έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών των εμπλεκομένων.

Ωστόσο, κάποια πράγματα δεν λέγονται εύκολα. Και για να το πούμε πιο λαϊκά. Σου ‘χει καρφωθεί στο μυαλό να δοκιμάσετε κάτι καινούριο / πρωτότυπο / τραβηγμένο / ασυνήθιστο και δεν ξέρεις πώς να της το φέρεις ώστε να μην σε περάσει για «περίεργο» ή να μην προσβληθεί και ακολούθως βροντοφωνάξει «ΟΧΙ!».

Ειδικά στην περίπτωση που το ειδύλλιο είναι φρέσκο, λογικά αισθάνεσαι και κάτι ανάμεσα σε νευρικότητα / αμηχανία / ντροπή, το οποίο και σε «φρενάρει» να της προτείνεις αυτό που θες όπως ακριβώς σου ‘ρχεται. Αν πάλι το ειδύλλιο είναι πιο διαχρονικό, αλλά το να ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα, σκέφτεσαι και λίγο «τώρα αυτή πώς θα το πάρει»;

Έχουμε καλά νέα: Το αν θα κάνεις τελικά μια φαντασίωσή σου πραγματικότητα με τη σύντροφό σου δεν εξαρτάται τόσο από το τι θα ζητήσεις (ok, ελπίζουμε να μην είναι κάτι εξωφρενικό), όσο από το πώς.

Ανέβαζέ τή ψυχολογικά

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να «χωνέψεις» επιτέλους ότι οι γυναίκες εκστασιάζονται με τα κομπλιμέντα; Θα μου πεις, το ότι είστε μαζί υποδηλώνει ότι τη γουστάρεις, την ποθείς κτλ. κτλ. Οk, αυτά στο δικό σου το μυαλό.

Εκείνη δεν θέλει μόνο να το βλέπει και να το νιώθει, αλλά και να τ’ ακούει, γιατί η επιβεβαίωση πάνω απ’ όλα αποτελεί ισχυρό γυναικείο αφροδισιακό. Όταν, λοιπόν, δεις κάτι πάνω της άξιο θαυμασμού, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, επισήμανέ το, μην το περάσεις «στα ψιλά».

Και όχι μόνο όταν θες κάποιο «αντάλλαγμα» από εκείνη, αλλά γενικότερα. Είναι μια συμπεριφορά που θα ληφθεί υπόψιν και θα λειτουργήσει υπέρ σου σε κάθε «κρίσιμη» στιγμή, όπως αυτή που εξετάζουμε τώρα.

Διάλεξε τη σωστή στιγμή

Η οποία δεν θα είναι όταν θα έχει αποχωριστεί τα ρούχα της. Πολλοί άνθρωποι, αν όχι όλοι, αισθάνονται πιο ευαίσθητοι, ευάλωτοι και εκτεθειμένοι όταν είναι γυμνοί. Το να της πετάξεις π. χ. για πρώτη φορά ότι τη φαντασιώθηκες δεμένη χειροπόδαρα στα κάγκελα του κρεβατιού, σ’ αυτή τη φάση είναι δίκοπο μαχαίρι (δεν τρελαίνονται όλες με το concept «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι»).

Ίσως θα ήταν καλύτερα να της το πεις κάποια πιο ουδέτερη ώρα, όταν, για παράδειγμα, θα έχετε βγει για ποτό ή μ’ ένα μήνυμα. Επίσης ο τρόπος που θα το πεις, παίζει ρόλο. Μην αρχίσεις με κατηγόρια, τύπου «ρε μωρό μου γιατί δεν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη στο σεξ»; Τι θα καταφέρεις μ’ αυτό ακριβώς; Κακό πολύ κακό.

Πες το χαλαρά

«Διάβασα σ’ ένα άρθρο προχτές ότι το (συμπλήρωσε το κενό μ’ αυτό που θέλεις) είναι λέει πολύ διεγερτικό για το ζευγάρι». Ρίξε το δόλωμα και κόψε αντίδραση. Αν δεν είναι απόλυτα αρνητική, συνέχισε την κουβέντα και στη συνέχεια πέτα την ερώτηση: «Τι λες να το δοκιμάζαμε κάποια στιγμή;» Α, και μην προσπαθήσεις να την πείσεις λέγοντάς τής: «Το ΄χω ξανακάνει και ήταν σούπερ». Ήμαρτον, και η ειλικρίνεια έχει τα όριά της.

pronews.gr

Διαβάστηκε 626 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.