Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  10:22 πμ
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 11:44

Ο Παναιτωλικός έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας σε Αμερικάνο υποστηρικτή του!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, που έστειλαν υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Καρέλη στο μακρινό Pittsburgh της Αμερικής.

Ο άνθρωπος που έλαβε το συγκεκριμένο δώρο ονομάζεται Chuck Curti. Δεν έχει καμία σχέση με το Αγρίνιο και την Ελλάδα γενικότερα. Παρ’όλα αυτά μέσα από τον… μαγικό κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα του Twitter, έχει έρθει πιο κοντά στην ποδοσφαιρική ελληνική πραγματικότητα.


Δηλώνει φιλέλληνας, ένθερμος οπαδός του Παναιτωλικού, αλλά και του ΠΑΟΚ, του Άγιαξ και των ελβετικών Ξαμάξ και Γιούνγκ Μπόις. Είναι αθλητικογράφος σε τοπικά μέσα της περιοχής που κατοικεί και ασχολείται κατά βάση με το βόλεϊ.

Το τελευταίο διάστημα ζητούσε επιτακτικά την περσινή επετειακή εμφάνιση του Τίτορμου. Οι Αγρινιώτες δεν του χάλασαν το χατίρι και του την έστειλαν, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Ευχαρίστησε με θέρμη τον Παναιτωλικό και πρόβαρε τη φανέλα, που ομολογουμένως του ταιριάζει απόλυτα.

Ο Παναιτωλικός, λοιπόν, φαίνεται να έχει και… υπερατλαντικούς φίλους, τους οποίους τιμά με όμορφα δώρα!

Νικόλας Δρέλλιας


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 316 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News