Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 21:50

Technus: νέα ελληνική πλατφόρμα αναζήτησης freelancer και επιχειρήσεων με Αγρινιώτισσα ιδρύτρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Technus είναι μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή η οποία στεγάζει το ελληνικό δίκτυο ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Συνιδρυτής της μια Αγρινιώτισσα. 

Η  Technus σχεδιάστηκε να λειτουργεί ως μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και επαγγελματία.  Προσφέρει υπηρεσίες αναζήτησης επαγγελματιών, γύρω από τον τομέα της τεχνολογίας, δίνοντας την ευκαιρία σε ιδιώτες ή επιχειρηματίες να υλοποιήσουν την εργασία τους, με επαγγελματίες από την περιοχή τους αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι Μιχάλης Καραβελάκης & Αριστέα Πασά της Technus

Η Αριστέα Πασά, που έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, είναι Co-founder της Technus και μας μιλάει για τη νέα πλατφόρμα.

«Ζώντας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στο Αγρίνιο, αντιλαμβάνομαι τους περιορισμούς και τα εμπόδια που τίθενται στην αγορά εργασίας τη σύγχρονη εποχή. Μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να εξελιχθεί κάποιος επαγγελματικά και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της τεχνολογίας. Επιπλέον, η “business to business” συνεργασία με άλλες απομακρυσμένες εταιρείες, ήταν σχεδόν αδύνατη», σημειώνει και προσθέτει.

«Με την πανδημία, άλλαξε ο τρόπος που εργαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές εργασιακές μας ανάγκες. Η Technus δημιουργήθηκε στον απόηχο του κορονοϊού, καθώς υπήρξε ανάγκη για εργασία από το σπίτι και αποκέντρωση. Η τεχνολογία, εφόσον είναι χτισμένη με επίκεντρο τον χρήστη, μας λύνει τα χέρια στον τρόπο που θέλουμε να εργαστούμε και κυρίως στον τόπο που επιλέγουμε να ζούμε».

«Στην Technus, πιστεύουμε στις ίσες ευκαιρίες για εργασία και ανάπτυξη, είτε ζούμε στη μητρόπολη, είτε στην επαρχία. Στόχος μας, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, να υλοποιήσουν τις εργασίες τους, βρίσκοντας και συγκρίνοντας επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, γρήγορα και δωρεάν. Αυτό επιτυγχάνεται με ελάχιστα κλικ, συμπληρώνοντας μια φόρμα τεσσάρων βημάτων, χωρίς να χάνεται κανείς google-άροντας», αναφέρει η Αριστέα Πασά .

Αναφορικά με το ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα, απαντά τα εξής:

«Οι χρήστες μας, μπορεί να είναι επαγγελματίες που χρειάζονται μια υπηρεσία (π.χ. μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους) ή εταιρείες οι οποίες ψάχνουν εξωτερικό συνεργάτη, άνθρωποι που θέλουν να υλοποιήσουν προσωπικό τους project, έως και φοιτητές οι οποίοι ψάχνουν βοήθεια στην εργασία τους. Το βασικότερο, πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη, οι άνθρωποι που συνεργάζονται να έχουν άνεση έκφρασης. Να μπορούν, δηλαδή, να κατανοήσουν και να γίνουν κατανοητοί, κάτι που η μητρική μας γλώσσα μας χαρίζει απλόχερα».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.technus.gr

https://www.technus.gr

Social Media:

https://www.linkedin.com/company/technusgr

https://www.facebook.com/Technus.gr

https://www.instagram.com/technus.gr

https://twitter.com/Technusgr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 654 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.