Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:14 μμ
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 14:03

Εκτός λίστας φαβορί στο Γουίμπλεντον ο Τσιτσιπάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο μέρες αφότου έκλεισε τα 36 του χρόνια, ο Ράφα Ναδάλ απέδειξε ότι είναι ο απόλυτος βασιλιάς της χωμάτινης επιφάνειας. Ένας ακόμα θρίαμβος στο Παρίσι τού έφερε το 14ο Ρολάν Γκαρός της καριέρας του και συνολικά τον 22ο τίτλο του σε Γκραν Σλαμ. Πλέον σειρά στο καλεντάρι έχει το θρυλικό Γουίμπλεντον, που φέτος συμπληρώνει 135 χρόνια. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του θρυλικού τουρνουά, ας δούμε τα μεγάλα φαβορί σε άντρες και γυναίκες.

Οι καλύτεροι τενίστες του κόσμου θα αναμετρηθούν στα κορτ του All England Club, όμως ο Ράφα, παρά τους θριάμβους του σε Παρίσι και Αυστραλία, δεν είναι το μεγάλο φαβορί. Το γρασίδι δεν είναι χώμα και τα προβλήματά του στα γόνατα είναι γνωστά. Αρχικά υπήρχε ο φόβος πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Γουίμπλεντον, όμως (έστω και με παυσίπονες ενέσεις) θα είναι εκεί. Είναι το δεύτερο φαβορί των στοιχηματικών εταιριών, με απόδοση στο 7.50.

Ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτός είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, του οποίου η απόδοση είναι στο 1.85. Είναι πτοφανές πως ο Σέρβος θέλει να κατακτήσει τον τίτλο για να ξεπεράσει με 21 Γκραν Σλαμ τον Ρότζερ Φέντερερ στη λίστα όλων των εποχών, και να μειώσει στο ένα τη διαφορά με τον Ναδάλ.

Από εκεί και πέρα συναντάμε τον Κάρλος Αλκαράθ, τον Ματέο Μπερετίνι, τον Ντένις Σαποβάλοβ, τον Φελίξ Οζιέ-Αλιασίμ, ενώ στην έβδομη θέση της λίστας είναι παρέα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος, με απόδοση στο 20.00. Αν πάλι το στοίχημα δεν είναι το στοιχείο σας, μπορείτε να παίξετε ρουλετα δωρεαν, για διασκέδαση χωρίς ρίσκο.

Να σημειωθεί ότι το Γουίμπλεντον θα έχει πάμπολλες απουσίες πρωτοκλασάτων αθλητών. Απών θα είναι ο τραυματίας Σάσα Ζβέρεφ, ο Ρότζερ Φέντερερ, που ακόμα δεν έχει ανακάμψει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη πέρσι, αλλά και όλοι οι Ρώσοι και Λευκορώσοι του τουρ, στους οποίους δεν επιτράπηκε η συμμετοχή. Πλέον ηχηρή η απουσία του Ντανίλ Μεντβέντεφ, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο γυναικείο ταμπλό, το φαβορί είναι προφανώς η Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία δείχνει τη δεδομένη στιγμή να παίζει χωρίς αντίπαλο. Αρκετά χαμηλά, στη 13η θέση των αποδόσεων, συναντάμε τη Μαρία Σάκκαρη.

 

Διαβάστηκε 389 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 14:25
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News