Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:13 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 12:46

Ο Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει: “Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες” (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το τέλος της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” μίλησε ο Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης στη Ναταλία Γερμανού όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. Τον πρώτο λόγο, βεβαίως, είχαν οι Άγριες Μέλισσες και το επερχόμενο τέλος του Δούκα Σεβαστού.

“Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ναι και έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας.

Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους” τόνισε, αρχικά, ο Λεωνίδας Κακούρης.

“Περίμενα και γω με μεγάλη αγωνία πως θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο”.

“Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να… σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά.

Μάλιστα οι “Άγριες Μέλισσες” δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς.

Στο αν οι ήρωες έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες” πρόσθεσε, επίσης, ο Λεωνίδας Κακούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Διαβάστηκε 499 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.