Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 18:22

Επισκέφθηκε το εργαστήρι «Παναγιά Ελεούσα» ο Φ. Ζησιμόπουλος και δώρισε το βραβείο της Τενερίφης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλληλεγγύη στο εργαστήρι «Παναγιά Ελεούσα» από τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Σε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ο κορυφαίος υπερμαραθωνοδρόμος Φώτης Ζησιμόπουλος κατέκτησε μία ακόμη πρωτιά. Στην Τενερίφη στον αγώνα 102 χιλιομέτρων ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με χρόνο τερματισμού 12 ώρες 25:44.

Σήμερα, ο Αγρινιώτης πρωταθλητής επισκέφθηκε το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» το οποίο χαρακτήρισε και στολίδι για την πόλη. Σε μία κίνηση αλληλεγγύης, ο Φ. Ζησιμόπουλος δώρισε το έπαθλο του αγώνα της Τενερίφης. «Ήταν τιμή μου! Πήρα πολλά πράγματα από εσάς και έγινα και λίγο καλύτερος άνθρωπος! Εις το επανιδείν », έγραψε σε ανάρτηση του.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ πολύ το Εργαστηρι Παναγια Ελεουσα για την πρόσκληση! Ιδιαίτερα τον φίλο μου Μανώλης Περιβόλας ! Το εργαστήρι αυτό είναι στολίδι για την πόλη μας και δυστυχώς λίγοι γνωρίζουμε για την προσφορά του! Η στήριξη που παρέχουν στις οικογένειες και οι δυνατότητες που δίνουν σε όσους τους χρειάζονται, δείχνουν ότι όλο το έργο τους γίνεται με μεγάλη αγάπη, έχει ιστορία και θα έχει και μέλλον. Ήταν τιμή μου! Πήρα πολλά πράγματα από εσάς και έγινα και λίγο καλύτερος άνθρωπος! Εις το επανιδείν ».

fotis zisimopoulos 14 6 2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 322 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.