Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  12:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 00:37

Παναιτωλικός: Φορτσάρει σε πολλά μέτωπα, με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ρυθμούς θερινής προετοιμασίας μπαίνει σιγά σιγά ο Παναιτωλικός και η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή» σε όλα τα επίπεδα.

Η πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ έχει οριστεί για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου. Και στα δύο αυτά σύνολα, όμως, υπάρχουν κενά που σταδιακά πρέπει να καλυφθούν, ώστε ο κόουτς Αναστασίου να ξεκινήσει απρόσκοπτα το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο ο βοηθός προπονητή

Η συνταξιοδότηση του Στιβ Ράτερ ανάγκασε τόσο τη διοίκηση, όσο και τον Αναστασίου να προβούν σε σειρά συνομιλιών με υποψήφιους για τη θέση του βοηθού προπονητή.

Έγιναν συζητήσεις με πρόσωπα από τον ευρωπαϊκό Βορρά, αλλά και την ελληνική αγορά. Αναπτύχθηκε φημολογία, μάλιστα, περί συμφωνίας με Ολλανδό βοηθό προπονητή.

Ο εκλεκτός, όμως, φαίνεται πως θα είναι ελληνικής καταγωγής, έχοντας πλούσιο βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει, δηλαδή, παρόμοια χαρακτηριστικά και παραστάσεις με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, που θεωρείται «κλεισμένος» για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Αναμονή για Καρέλη, απομακρύνεται ο Μεντόζα

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, ο Παναιτωλικός τηρεί στάση αναμονής για τον Νίκο Καρέλη. Ο Κρητικός φορ φέρεται να έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά και η πρόταση ανανέωσης του Τίτορμου είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Οι οποίες εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) αναμένονται μέχρι την καθορισμένη πρώτη συνάντηση.

Ο Χαβιέ Μεντόζα συνεχίζει να έχει υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις και ο αγρινιώτικος σύλλογος δε μοιάζει διατεθειμένος να τις ικανοποιήσει, παρά την εξαιρετική σεζόν που διήνυσε.

Υπό άκρα μυστικότητα οι μεταγραφικές κινήσεις

Στο μέτωπο των μεταγραφών, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού ακολουθούν και φέτος την προσφιλή τους τακτική: πολλή δουλειά και «ξεψάχνισμα» πιθανών στόχων, σχεδόν μηδαμινές διαρροές ονομάτων. Τα δημοσιεύματα, βέβαια, δίνουν και παίρνουν περί ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστές γνωστούς στο ελληνικό κοινό (όπως ο Σάμαρης, ο Αυλωνίτης, ο Χατζηθεοδωρίδης), αλλά και για… υπερατλαντικές περιπτώσεις, όπως ο εκ Γουατεμάλας ορμώμενος Όσκαρ Σάντις.

Κρίνοντας από την μεταγραφή του Στεργιάκη, όμως, που προτού οριστικοποιηθεί δεν είχε «παίξει» στον αθλητικό τύπο, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και πάλι προσθήκες που δεν είχαν διαρρεύσει.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι το ρόστερ του Τίτορμου χρειάζεται αρκετές και ποιοτικές προσθήκες, ώστε να αποκτήσει το απαιτούμενο βάθος. Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι, πλην των τερματοφυλάκων, σε κάθε γραμμή του γηπέδου απαιτούνται από δύο μέχρι τρεις ποδοσφαιριστές ώστε να καλυφθούν επαρκώς τα υπάρχοντα κενά.

Νικόλας Δρέλλιας - agrinionews.gr

Διαβάστηκε 440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.