Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  2:19 μμ
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 17:49

Παναιτωλικός : Αυλωνίτης και Χατζηθεοδωρίδης προς εξέταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να πήγε τον Ιανουάριο ο Τάσος Αυλωνίτης στον Απόλλωνα Λεμεσού και να κατέκτησε μαζί του το πρωτάθλημα, αλλά βρίσκεται στον «αέρα».

Ο 32χρονος φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους τους «γαλάζιους» και γι’ αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Βέβαια, για να αποχωρήσει, θα πρέπει να να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ο Παναιτωλικός, πάντως, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχει δύο ενδεκαδάτους στόπερ, αλλά αμφότεροι είναι δανεικοί και ο ένας (Κορνέλιους) με τα τωρινά δεδομένα αποχωρεί στο τέλος του έτους. Εάν έως τότε δεν έχει σκάσει ήδη πρόταση για την αγορά του.

πηγή: sportime.gr

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έχει προταθεί στον Παναιτωλικό, ενώ υπάρχουν φήμες και για ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θ’ αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στις 5/11/97, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με το «τριφύλλι», αλλά δεν υπολογίζεται. Το πιο πιθανό είναι να λύσει το συμβόλαιό του. Στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο να πάει, αλλά θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες.

Ο Χατζηθεοδωρίδης έχει συνολικά 66 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ, στην Τσέλτεναν και τη Μπρέντφορντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί στον Παναιτωλικό, ο οποίος σε πρώτη φάση δεν μοιάζει αρνητικός, ενώ την περίπτωσή του φέρονται να εξετάζουν ακόμα ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή: onsports.gr

Διαβάστηκε 519 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News