Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 18:27

ΟΕΦΕ: «Εύκολα και κατανοητά τα σημερινά θέματα των υποψηφίων ΕΠΑΛ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα Ελληνικά-Έκθεση (ΕΠΑΛ): Πώς σχολιάζει ο ΟΕΦΕ τα θέματα

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) ως προς τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (ΕΠΑΛ) σχολιάζει πως “και τα δύο κείμενα γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους” και ότι “τα ερωτήματα είναι σε όλα τα ζητούμενα διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν προκαλούν έκπληξη στους προετοιμασμένους υποψηφίους”.

Αναλυτικά αναφέρει: «Οι μαθητές της Γ’ τάξης των ΕΠΑ.Λ. κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα θέμα διαχρονικά επίκαιρο αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στο περιβάλλον. Το διαγώνισμα αποτελείται από δύο κείμενα, ένα μη λογοτεχνικό και ένα λογοτεχνικό. Και τα δύο κείμενα γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους. Τα ερωτήματα είναι σε όλα τα ζητούμενα διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν προκαλούν έκπληξη στους προετοιμασμένους υποψηφίους».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 244 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.