Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 17:53

Δέσποινα Ολυμπίου: Μόλις κυκλοφόρησε το «Μοναξιά του ενός στους δυο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ιδιαίτερο τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Κύρου Λόντου.  

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ερμηνεύει το «Μοναξιά του ενός στους δυο», ένα έντεχνο-χασάπικο που «ντύνει» με την βελούδινη χροιά της φωνής της.  

Η Δέσποινα Ολυμπίου έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και επιτυχίες, ενώ η φήμη της έχει περάσει τα σύνορα της χώρας.  

Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Ολυμπίου ερμηνεύει το «Μοναξιά του ενός στους δυο» σε μουσική και στίχους του Κύπριου δημιουργού Κύρου Λόντου, ενώ η ενορχήστρωση ανήκει στον Λεωνίδα Τζίτζο.  

Η οπτικοποίηση του video clip έγινε από τους Αλέξανδρο και Νικόλα Μπεγαλίδη.  

Το «Μοναξιά του ενός στους δυο» είναι ο προπομπός του album που θα κυκλοφορήσει ο Κύρος Λόντος και θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής.  

Λίγα λόγια για τον δημιουργό 

Ο Κύρος Λόντος γεννήθηκε στη Λεμεσό και από την εφηβεία του ασχολήθηκε με τις Τέχνες όπου αποδείχτηκαν έμπνευση και στάση ζωής.  

Μπορεί να σπούδασε Αρχιτεκτονική, αλλά η μεγάλη αγάπη του ήταν η μουσική γι' αυτό και αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια να επιστρέψει με ένα ολοκληρωμένο album όπου θα φέρει εξ' ολοκλήρου την υπογραφή του.  

«Η γνωριμία με το μουσικό και πλέον οικογενειακό φίλο Λεωνίδα Τζίτζο ήταν η μεγάλη ευτυχής συγκυρία για την επιστροφή μου στα μουσικά δρώμενα.  Ο Λεωνίδας ήταν ο άνθρωπος που  αφουγκράστηκε τους στίχους και τις μελωδίες μου και τις ταίριαξε απόλυτα με τις ενορχηστρώσεις του, ενώ στάθηκε αφορμή να γνωριστώ με τον Αντρέα Γιατράκο , ο οποίος με εμπιστεύτηκε και έτσι το πρώτο μας τραγούδι που κυκλοφορεί το ερμηνεύει η καταξιωμένη φίλη Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία αφού αντιλήφθηκε πλήρως το στίχο, μπήκε στο ρόλο της πρωταγωνίστριας και ερμήνευσε το τραγούδι με ένα δικό της μοναδικό τρόπο.   

Κύρος Λόντος» 

Το «Μοναξιά του ενός στους δυο» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.  

Δείτε το video: 

 

Διαβάστηκε 399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.