Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 21:17

Συνάντηση Πράσινων, Κόμματος Πειρατών Ελλάδας και Κόμματος για τα Ζώα στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συναντήθηκαν στην Αθήνα εκπρόσωποι των Πράσινων (Βασιλική Γραμματικογιάννη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, συνεκπροσωποι), Θανάσης Γούναρης (μέλος της Γραμματείας των Πράσινων και του κόμματος των Πειρατών), Χριστίνα Παπή (συμπρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα) και Νίκος Ράπτης (μέλος του Συντονιστικού του Κόμματος για τα Ζώα).

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί η κατάσταση στον φιλοζωικό και οικολογικό χώρο και οι προοπτικές πολιτικής συνεργασίας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν πως υπάρχει σημαντική σύγκλιση, τόσο όσον αφορά τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων τους όσο και τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει τυχόν συμφωνία τους.

Επιβεβαιώθηκε πως η προοπτική της εκλογικής τους σύγκλισης παραμένει ανοικτή αλλά ορισμένα σημαντικά ζητήματα θα πρέπει να διερευνηθούν εκ νέου, όπως η πολιτική και προγραμματική ταυτότητα ενδεχόμενης συνεργασίας με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς κ.ά.

Αποφασίστηκε τα κόμματα να συνεχίσουν τις επαφές και να αναλάβουν κοινές δράσεις για τα ζώα, τη φύση και την κοινωνία, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται πριν το καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες: 6976448442, 6978330032, 6976403600

Πράσινοι
Αθηνάς 57 & Σοφοκλέους 23, ΤΚ 10552 Αθήνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Διαβάστηκε 285 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 21:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/