Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 21:38

Χρήστος Κίσσας. Ενας νέος ταλαντούχος δημοτικός τραγουδιστής στο AgrinioBestOf.gr (Updated 23/3/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε ένα νέο τραγουδιστή συνεχιστή της δημοτικής παράδοσης, τον Χρήστο Κίσσα ο οποίος επισκέφθηκε το Αγρίνιο πριν λίγες μέρες μαζί με την ορχήστρα του από την Λαμία για κάποια τηλεοπτικά γυρίσματα. Η Χρύσα Σπαή μίλησε μαζί του για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

kissas xrysa

Ο Χρήστος Κίσσας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ζέλιον Φθιώτιδας εως τα είκοσι του χρόνια. Μετά τον βρίσκουμε στην Αθήνα όπου δουλεύει ως υπάλληλος σε Ιδιωτική Εταιρεία και ταυτόχρονα εξασκεί το επάγγελμα του τραγουδιστή. Αν και δεν κατάγετε από μουσική οικογένεια, ωστόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο η μητέρα του τραγουδούσε θαυμάσια. Ο ίδιος ξεκίνησε με δάσκαλο τον συντοπίτη του Καθηγητή Μουσικής Δημήτρη Λάμπρου. Εκανε μουσικές σπουδές (Φωνητική) σε Ωδείο, αλλά η επαγγελματική του ενασχόληση για δεκαέξη χρόνια του έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα. Ο ίδιος τραγουδάει σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως Γάμους, Βαπτίσια, Χοροεσπερίδες και Πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα.

Κατά την αποψή του ο κόσμος ακολουθεί την παράδοση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια το δημοτικό τραγούδι έχει ξεφύγει από το παραδοσιακό ύφος και μετατράπηκε περισσότερο σε λαικοδημοτικό. Το δημοτικό τραγούδι είναι ιστορία, είναι συναίσθημα, είναι αγάπη, είναι βιώματα, είναι η ίδια η Ελλάδα. Πρέπει να μπορεί να το τραγουδήσει κάποιος.


Ενα απο τα νέα δημοτικά τραγούδια που ερμηνεύει ο Χρήστος Κίσσας και κυκλοφορεί απο την Real Music.

Η Real Music στηρίζει και το παραδοσιακό τραγούδι! Απόδειξη είναι ο νέος καλλιτέχνης Χρήστος Κίσσας που ''έρχεται'' με νέο τραγούδι σε στίχους Πέτρου Αγγελόπουλου και μουσική Μιχάλη Ζιώγα και γενικό τίτλο ''Είσαι βάσανο''!!!


Η περιοχή μας εντυπωσίασε τον Χρήστο Κίσσα και ο ίδιος θα ήθελε να προσκληθεί ξανά σε κάποια εκδήλωση. Από τους Αιτωλοακαρνάνες δημοτικούς τραγουδιστές ξεχωρίζει τον Τάκη Καρναβά τον οποίο θεωρεί διαχρονικό και δάσκαλο στο δημοτικό τραγούδι. Ο ίδιος δηλώνει οτι τα πανηγύρια στην Αιτωλοακαρνανία είναι ξακουστά σε όλη την Ελλάδα και από εδώ πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Σήμερα ο Ελληνας συμμετέχει στα πανηγύρια, χορεύει, γλεντάει και θέλει να διασκεδάζει. Ωστόσο λόγω κρίσης υπάρχει ένα μέτρο σε αυτή την δυνατοτητά του. Παλιότερα σαφώς τα πράγματα ήταν καλύτερα.

Ο ίδιος παροτρύνει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το δημοτικό τραγούδι και εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και αγάπη για την παράδοση. 

Τό πάσχα θα κυκλοφορήσουν νεα τραγούδια με ερμηνεία του Χρήστου Κίσσα σε συνεργασία με τον δεξιοτέχνη του Κλαρίνου Μάκη Τσίγκο.

Ο Χρήστος Κίσσας ευχαριστεί το AgrinioBestOf.gr για την συνέντευξη.

Θέλουμε και εμείς σαν AgrinioBestOf.gr να ευχαριστήσουμε τον Κο Χρήστο Κίσσα για την παραχώρηση της συνέντευξης. Με την σειρά μας του ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά.


Μερικά εξώφυλλα απο CD με τραγούδια που ερμηνεύει ο Χρήστος Κίσσας

image 01

image 02

image 03

image 04


SOCIAL MEDIA

Χρήστος Κίσσας Facebook Profile : https://www.facebook.com/christos.kissas

Χρήστος Κίσσας Facebook Page : https://www.facebook.com/Xristos-Kissas


Kυκλοφόρησε νέο τραγούδι σε στίχους Πέτρου Αγγελόπουλου και Μουσική Μάκη Τσίκου, με ερμηνευτή τον Χρήστο Κίσσα και τίτλο "Βάλε εσύ λίγο μυαλό" απο την Real Music


Ο Χρήστος Κίσσας στην εκπομπή "Δημοτική Παράδοση" όπως μεταδόθηκε απο την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΣ TV στις 21/1/2018


Ο Χρήστος Κίσσας στην εκπομπή "Αγά...πη Τηλεοπτική" όπως μεταδόθηκε απο την τηλεόραση του ASTRA TV στις 17/3/2018


Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 11940 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 22:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033