Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022  10:25 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 18:16

Κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος της σχολική εφημερίδα του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, «Μαθητοτυπία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συντακτική ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος της σχολικής εφημερίδας “Μαθητοτυπία”.

Πρόκειται για μια προσπάθεια, αποτέλεσμα της συνεργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών, η οποία  εμπεριέχει πλούσια θεματολογία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, η οποία παρουσιάζεται μέσα από την νεανική οπτική γωνία, εξωτερικεύοντας ευαισθησίες, εκφράζοντας ανησυχίες και θέτοντας προβληματισμούς.

Αναλυτικά:

Η συντακτική ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου με χαρά ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος της σχολικής εφημερίδας «Μαθητοτυπία».

Η έκδοση της σχολικής εφημερίδας  αποτελεί μία από τις αξιόλογες δράσεις του σχολείου μας. Είναι  το δημόσιο βήμα αναδεικνύοντας τη σημασία της ελεύθερης έκφρασης των μαθητών κάνοντάς τους πιο δραστήριους και παραγωγικούς εντός και εκτός του σχολείου, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να εκφέρουν τις απόψεις τους σε θέματα που ενδιαφέρουν τους ίδιους στο σχολικό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τον δικό τους αυθεντικό λόγο.

Είναι μία ουσιαστική προσπάθεια, αποτέλεσμα της συνεργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών, η οποία  εμπεριέχει πλούσια θεματολογία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, η οποία παρουσιάζεται μέσα από την νεανική οπτική γωνία, εξωτερικεύοντας ευαισθησίες, εκφράζοντας ανησυχίες και θέτοντας προβληματισμούς.

Συντελεστές της έκδοσης είναι:

Επιμέλεια: Παππά Αγγελική ΠΕ02, Ζέικου Κατερίνα ΠΕ06, Κοντόση Κωνσταντίνα ΠΕ86

Συντακτική Ομάδα: Μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

Μπορείτε να δείτε την εφημερίδα παρακάτω:

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 82 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα