Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:05 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 10:53

Αγρίνιο: Η κωμωδία «Ο Αρχοντοχωριάτης» απο το Ερασιτεχνικό Θέατρο της ΚΕΔΑ (Σ/Κ 21-22/5/2022 21:15)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τμήμα Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου με αφορμή την επέτειο των 400 χρόνων από τη γέννηση του Μολιέρου (Jean Baptiste Poquelin)  (1622-1673) παρουσιάζει την κωμωδία «Ο Αρχοντοχωριάτης». Η παράσταση ανεβαίνει το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 21:15 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

λίγα λόγια για το έργο…

Σ' αυτό το έργο που γράφτηκε το 1670, ο Γάλλος κωμωδιογράφος, με καυστικό τρόπο σατιρίζει τους νεόπλουτους όλων των εποχών. Ο Μολιέρος διακωμωδεί τον κύριο Ζουρνταίν, έναν αφελή έμπορο που νομίζει πως η αναβάθμισή του σε άλλη τάξη θα συνεπάγεται και μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και αυτό τον κάνει να υιοθετεί συμπεριφορές και τρόπους στα όρια του γελοίου προκαλώντας το γέλιο.

συντελεστές:

σκηνοθεσία : ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ

σκηνικά, κοστούμια : Η ΟΜΑΔΑ

φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

παίζουν:

ΘΕΚΛΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,  ΛΗΤΩ ΓΕΡΝΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛΑΔΕΡΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΦΝΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΥ, ΝΤΕΜΗ ΛΑΧΑΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑΣ, ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΣΙΑ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΜΠΟΡΑΚΗΣ, ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,  ΜΑΚΗΣ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΜΠΟΥ, ΦΡΟΣΩ ΤΣΟΛΚΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ( ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ )

*ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, θα διανέμονται ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ τις ημέρες των παραστάσεων από 19:00 έως 21:00.

Οι  παραστάσεις  θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών.

Διαβάστηκε 511 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 01:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.