Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 10:04

Νίκος Γκρίζης: «Κόσμημα ο Παναιτωλικός, κανείς δε θα αμαυρώσει 96 χρόνια ιστορίας και προσφοράς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη ανακοίνωση αυτοδιοικητικού αναφορικά με το μείζον ζήτημα των ημερών για τον Παναιτωλικό, την υπόθεση στοιχηματισμού του πρώην γενικού αρχηγού του η οποία και θα εξεταστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ στις 25 Μαΐου, ήρθε από το Δημοτικό Σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο Αγρινίου, Νίκο Γκρίζη.

Η δήλωση του Νίκου Γκρίζη:

Είναι γεγονός πως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι ο αδιαπραγμάτευτος πρεσβευτής της πόλης του ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Σημείο αναφοράς από το 1926, το έτος ίδρυσης του συλλόγου ως τις μέρες μας, σε άμεση σχέση με τη κοινωνία.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σε όλες αυτές τις δεκαετίες πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια, με κοινωνική αλληλεγγύη και όραμα. Δεν είναι τυχαίο το φιλεκπαιδευτικό έργο της ομάδας σε χρόνια δύσκολα για την ελληνική κοινωνία. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας αντιμετωπίζει μία δύσκολη κατάσταση, η οποία θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Είμαι σίγουρος ότι το κακό δεν θα επικρατήσει και η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος την Τετάρτη 25 Μαϊου. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Κανείς δε θα μπορέσει να αμαυρώσει τα 96 χρόνια ιστορίας και προσφοράς! Σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή της ιστορίας του όλοι οι Αγρινιώτες είμαστε στο πλευρό του και η φωνή μας πρέπει να είναι δυνατή!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.