Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 19:55

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου Κυπέλλου Τριχωνίδας - 11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022 (Παρ 20 - Κυρ 22/5/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου «Τρίτωνας»,  παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου το αγωνιστικό πρόγραμμα του

11ου  ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

11th Trichonian Wakeboard Cup+Sup 2022

που θα πραγματοποιηθεί στην Λίμνη Τριχωνίδα  (θέση Δογρή-κτήμα Πιθάρι),   20-22 Μαΐου   2022, με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμου και  σε συνδιοργάνωση  με  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Ο πρόεδρος του Τρίτωνα κ.Πιστιόλας αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη  για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια στην διοργάνωση του Κυπέλλου Τριχωνίδας, αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των αθλητικών δράσεων του συλλόγου στην μετά την πανδημία εποχή και ιδιαίτερα στην στόχευση  για το μεγάλωμα του θεσμού του Κυπέλλου Τριχωνίδας  και εκτός ελληνικών συνόρων καθώς και στην πραγματοποίηση στο άμεσο μέλλον του Πανευρωπαικού Κυπέλλου Wakeboard στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Ο Αντιπεριφεριάρχης  κ.Δημητρογιάννης τόνισε οτι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου για την προοπτική και προαγωγή των ναυταθλητικών αθλημάτων και κυρίως  όλα εκείνα τα αθλητικά γεγονότα  που προωθούν την ανάδειξη και προβολή του μοναδικού περιβαλλοντικού και υδάτινου πλούτου της Λίμνης Τριχωνίδας  και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Σκόνδρας Νίκος  έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα SUP που θα πραγματοποιηθεί     για πρώτη φορά στη Λίμνη Τριχωνίδα ,στην επίδειξη πτήσεων με αλεξίπτωτο πλαγιάς και παρουσίασε αναλυτικά το  αγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου Κυπέλλου Τριχωνίδας                                      

                                             ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 Παρασκευή        20/5          άφιξη αποστολών-προπονήσεις .

 Σάββατο             21/5          09.00  π.μ. : Έναρξη Προκριματικών και LCQ

                                              12.00 μ.μ. 1ο Trichonian Cup Sup                                                                   

Κυριακή               22/5          09.00 π.μ :  Έναρξη Τελικών

                                              14.00 μ.μ. : Τελετή απονομής  μεταλλίων.

Η συνέντευξη  έκλεισε με  την πρόσκληση  προς  όλους  τους Αιτωλοκαρνάνες να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα και να απολαύσουν το μοναδικό αθλητικό θέαμα στη Λίμνη Τριχωνίδα.

 

*φωτο αρχείου

Διαβάστηκε 524 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 20:25
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.