Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:32 πμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 10:50

Ξεκίνησαν τα χωματουργικά για την κατασκευή πρόχειρης διάβασης στη κοίτη του Ευήνου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή πρόχειρης διάβασης στη κοίτη του ποταμού Ευήνου, δίπλα από τις κατεστραμμένες γέφυρες. Σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα η σελίδα Galatas News.

Μετά και την εμπλοκή που φέρεται να έχει παρουσιαστεί με τη λύση της προσωρινής αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γέφυρας, συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας διαμορφώνουν με εργασίες διόδους για οχήματα που πρέπει κατ’ ανάγκη να περνούν διαμέσου της κοίτης του Ευήνου, όπως πυροσβεστικά, ασθενοφόρα και ούτω καθεξής.

Το βασικό ζήτημα που παραμένει και αποτελεί «πληγή» για την περιοχή είναι η αποκατάσταση της πρόσβασης για τους απλούς πολίτες που καθημερινά βασανίζονται για να μεταβούν στα σπίτια, τις δουλειές, τα χωράφια τους, σε υπηρεσίες, νοσοκομεία, σχολεία.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι ο επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων του Γαλατά, Κώστας Σακαρέλος, συγκάλεσε νέα σύσκεψη για σήμερα Σάββατο, 14 Μαΐου (ώρα 19:00) στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.