Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:49 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 10:43

Οι δύο «κιτρινόμαυροι» σκοράρουν, ικανή για την έκπληξη η Τσέλσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται με φόντο την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ στην Αγγλία, η Τσέλσι θέλει να «σοκάρει» τη Λίβερπουλ και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν στην κλήρωση τζόκερ!

241. Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45)

Tελικός του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ». Η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, ενώ στοχεύει στο απόλυτο 4/4 στους τίτλους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, αν και στο Πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο. Η Τσέλσι άλλαξε σελίδα διοικητικά και θέλει να σώσει την αγωνιστική χρονιά με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, αλλά υπάρχει έδαφος για την κόντρα. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 3.70.

267. Άρης – ΑΕΚ (20:00)

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης με νίκη εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν περιμένει την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ για την επίτευξη του στόχου, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση της ΑΕΚ. Οπότε, αναμένεται αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το «τρίποντο», ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας όλα θα κριθούν την προσεχή Τρίτη (17/5), όταν και θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το G/G έχει το προβάδισμα σε απόδοση 2.08.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.