Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 00:35

Η Ζέφη Δημαδάμα παρουσίασε το νέο της βιβλίο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βιβλίο της «Βιώσιμη Οικονομική Ανάπτυξη η Ενσωμάτωση των 17Στόχων του ΟΗΕ Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Διαστάσεις» παρουσίασε η Ζέφη Δημαδάμα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10/5, στο Roof Garden Olympias.

Η συγγραφέας κ. Ζέφη Δημαδάμα και η διευθύντρια έκδόσεων κ. Κατερίνα Μάρκου υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων ήταν: o τ. υπουργός Σπύρος Κουβέλης, ο τ. Πρύτανης τοηυ Παντείου Γρηγόρης Τσαλτας, ο καθηγητής του Παντείου Κώστας Υφαντής, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιά Νίκος Φαραντούρης, η διευθύντρια του ομίλου Sami Resort κ. Ελένη Ανδρεάδη, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης, ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο κ. Καλπαδάκης, ο τ. υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο τ. υπουργός κ. Καρχιμάκης, ο τ. Περιφεριάρχης κ. Σγουρός, η δημοσιογράφος Νίνα Κασιματη, η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο κ. Άνδρέας Τσούνης, Ο δημοσιογράφος κ. Παπαγιαννης και πλήθος κόσμου. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 612 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.