Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:38 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 11:55

“Άρωμα γυναίκας” στο φιλικό αγώνα Παναιτωλικός – Όμηρος Νεοχωρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο φιλικό αγώνα Παναιτωλικός – Όμηρος Νεοχωρίου, προς τιμήν των Βετεράνων Κωστόπουλου και Τσάμη, υπήρχε και “άρωμα γυναίκας”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση, η μικτή Ομάδα Επίλεκτων Σελεστε 2017 # Equal Team, και ο Όμηρος Νεοχωρίου, είχν τη χαρά και την τιμή να βραβεύσουν για την προσφορά τους στο Ποδόσφαιρο, δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνικού και Διεθνούς Ποδοσφαίρου Γυναικών, αθλήτριες των Εθνικών μας Ομάδων, δύο άξια παιδιά του Αγρινίου, που τιμούν και το Αγρίνιο, αλλά και την Πατρίδα μας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, φορώντας με υπερηφάνεια το Εθνόσημο στο στήθος.

Η μία μάλιστα, συμβαίνει να είναι και κόρη Βετεράνου Ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, της Σελεστε, της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, και του Ομήρου Νεοχωρίου.

Ο λόγος για τις Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου ( κόρη του φίλου, συμπαίκτη μας, και επιχειρηματία Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου, και Ρούλα ( Γρηγορία ) Πούλιου, οι οποίες, αγωνίζονται, η πρώτη στην ΑΕΚ Μεσολογγίου, και η δεύτερη (που επίσης έχει παίξει στην ΑΕΚ Μεσολογγίου ) στον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, ενώ αγωνίστηκε και για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ .

Παράλληλα με το Ποδόσφαιρο, ασχολούνται με τις σπουδές, και τις επιχειρήσεις, αφού η Άννα Μαρία προετοιμάζεται εντατικά για τις Πανελλήνιες, ενώ η Ρούλα άνοιξε πρόσφατα το Cafe “Λιβελούλα” στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται ακόμα: “Τα βραβεία εκ μέρους της Σελεστε, παρέδωσε στα κορίτσια ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αγρινίου, και Βετεράνος Ποδοσφαιριστής κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης , τον οποίο κι ευχαριστούμε για την τιμή της παρουσίας του και συμμετοχής του στη βράβευση, ενώ πρέπει να σημειωθεί, ότι οι Παλαίμαχοι του Ομήρου Νεοχωρίου, είχαν βραβεύσει τη Ρούλα Πουλιού σε παλαιότερη Εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστούμε το φίλο φωτογράφο κ. Georgios Ntaikos , για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες, καθώς και το Αχελωος TV, και προσωπικά τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Χρήστο Στούμπο, και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημήτρη Κοθρούλα για την όλη δημοσιογραφική κάλυψη, και την άριστη διοργάνωση του επικοινωνιακού κομματιού του Event.

Παρούσα βέβαια, και η Γενική Αρχηγός του Τμήματος Γυναικών της Σελεστε, η φίλη μας και κόρη Βετεράνου του Παναιτωλικού του Χρήστου Ασημάκη , η Σίσσυ Ασημάκη, την οποία κι ευχαριστώ προσωπικά για τη συνδρομή της σε οτιδήποτε αφορά το Σύλλογο μας.

Στα κορίτσια μας, την Άννα Μαρία και τη Ρούλα, ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”.

pierr 10 5 2022

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 607 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.