Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:09 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 18:07

SOCIAL SCREAM album “ΔEINON ΕΣΤΙ”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Social Scream είναι ένα Heavy Metal σχήμα από την Σπάρτη που δραστηριοποιείται στην μουσική σκηνή από το 2008 .

Η μπάντα στα πρώτα της βήματα λειτουργούσε ως cover band δίνοντας αρκετά live εντός και εκτός Σπάρτης. Η ανάγκη όμως για δημιουργία προσωπικού υλικού και το όραμα του κιθαρίστα / τραγουδιστή / συνθέτη Βλάση Διαμαντάκου κίνησε τις διαδικασίες για την υλοποίηση και κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου των Social Scream με τίτλο ”Epiclesis” τον Ιούνιο του 2014. Η κυκλοφορία του ”Epiclesis” συνοδεύτηκε απο ένα release party και δύο headline εμφανίσεις σε Αθήνα και Σπάρτη. To συγκρότημα συνέχισε να δουλεύει επάνω σε νέο υλικό και σε συνεργασία με την New Dream Records επανακυκλοφόρησε ψηφιακά το ”Epiclesis” τον Ιούνιο του 2016 και εν συνεχεία κυκλοφόρησε τον 2ο δίσκο του με τίτλο ”Initiation to the Myths” τον Ιούνιο του 2018.

Τον Αύγουστο του 2019 κυκλοφορεί το digital single “Truth Divider” προπομπός του επερχόμενου δίσκου με τίτλο ”Organic Mindset” o οποίος κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου 2020 από την Heart Of Steel Records.

Έως ώρας το άλμπουμ έχει κερδίσει πολύ θετικές κριτικές και σχόλια τόσο από τον τύπο όσο και από τους ακροατές.

Το 2021 μια χρονιά μετά το ”ORGANIC MINDSET” η μπάντα κυκλοφορεί τον διπλό δίσκο ”FROM ASHES TO HOPE ” μια κίνηση επανηχογράφησης παλιού υλικού demos και κομματιών των 2 πρώτων δίσκων , ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη συνεργασία με την Soman Records η οποία κυκλοφόρησε τον δίσκο στις 15 Ιανουαρίου 2021 .

Παρά την δύσκολη χρονική περίοδο 2020 – 2022 όσον αφορά την πανδημία και τις επιπτώσεις της και τον καλλιτεχνικό τομέα , το συγκρότημα ένα χρόνο μετά ανακοινώνει την κυκλοφορία της επόμενης δισκογραφικής του δουλειάς , δίνοντας στο κοινό το τραγούδι ‘’LUNA DARK ‘’ με εικόνα και ήχο ένα Video Clip αναφερόμενο στην σκοτεινή πλευρά του κοινωνικοπολιτικού συστήματος , ως προπομπός του επόμενου  αυτή τη φορά Ελληνικά τιτλοφορημένου studio album , ¨ ΔΕΙΝΟΝ ΕΣΤΙ ¨, που κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου 2022.

TΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΔΕΙΝΟΝ ΕΣΤΙ – SONGS

Κατεβάστε το σε Mp3 από εδώ

ΒΙΝΤΕΟ

SOCIAL SCREAM - Luna Dark (Official Music Video)


OFFICIAL LINKS

https://www.facebook.com/Social-Scream-107056361805637/?ref=page_internal

https://www.instagram.com/social_scream/
https://social-scream.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCqCnippQ4oKHzY1rm_52ieA
https://www.metal-archives.com/bands/Social_Scream/3540384773

 

FIND US
Διαβάστηκε 515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.