Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 18:09

Αντιμετώπιση αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείων
Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Η προσπάθεια αντιμετώπισης των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της αισχροκέρδειας σε όλο το φάσμα της αγοράς είναι συνεχής από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό και για την περαιτέρω βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ελέγχων στην αγορά, επισημαίνεται ότι οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους περί κρουσμάτων απόκρυψης αποθεμάτων και αισχροκέρδειας στην πώληση ζωοτροφών και άλλων αγροτικών εφοδίων, στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

1. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία