Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:47 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Μαϊος 2022 13:09

Παναιτωλικός: Αήττητο το κίτρινο+μπλε= Πράσινο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης. Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!»

Τα παραπάνω ανέφερε η ανακοίνωση παρουσίασης των εμφανίσεων στις αρχές της σεζόν, αναλύοντα και τους συμβολισμούς που έχει η κάθε φανέλα. Η “ουδέτερη” πράσινη, έμελλε να είναι η πιο γούρικη!

Φορέθηκε πρώτη φορά στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας (ΟΑΚΑ) και με αυτή πανηγυρίστηκε η μεγαλύτερη φετινή νίκη! Στις 16 Ιανουαρίου ο Παναιτωλικός φορώντας πράσινα νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο Μαρούσι, καταγράφοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Ένα μήνα μετά, στις 12 Φεβρουαρίου επανέφερε τα πράσινα παίζοντας στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. 0-0 το αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση που έχασε σωρεία ευκαιριών για ένα ακόμα «διπλό».

Το τρίτο παιχνίδι που έδωσε στην Αττική με πράσινη εμφάνιση ήταν στη Νίκαια, όπου την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κέρδισε 2-1 τον Ιωνικό στις 6 Μαρτίου.

Μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη στα Play-out χθες το απόγευμα την φόρεσε ξανά και κέρδισε 1-0 στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Έτσι, παραμένει αήττητος στους φετινούς αγώνες που έδωσε με πράσινα.

Ανάμεσα στις 8 που συμμετέχουν στα Play-out, είναι από χθες  η ομάδα με τα περισσότερα «διπλά» (6) στο φετινό πρωτάθλημα. Τα μισά απ’ αυτά τα έκανε με την πράσινη εμφάνιση, την οποία δεν φόρεσε ποτέ στο Αγρίνιο!

Έχει μια τελευταία ευκαιρία να το κάνει το ερχόμενο Σάββατο…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 592 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.