Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:36 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 19:52

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Στην αρχή κακοποίηση του ποδοσφαίρου, στο δεύτερο παίξαμε με ένταση»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το 0-1 του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ και αφού αναφέρθηκε στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, εξήγησε πώς η ομάδα του έφτασε στη νίκη.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε για το 0-1 της ομάδας του επί του ΟΦΗ:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακοποίηση του ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες. Όταν δίνεις παιχνίδια χωρίς κίνητρο είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε όμως την υποχρέωση να παίξουμε και αυτό είπα στους παίκτες στο ημίχρονο, να παίξουμε με ένταση, να ανεβάσουμε το τέμπο γιατί παίζαμε χαμηλά. Παρασυρθήκαμε από το τέμπο του ΟΦΗ. Με την ταχύτητα που είχαμε και με την ικανότητα στο ανοιχτό γήπεδο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ και ήταν σημαντική νίκη για την ομάδα».


Νιόπλιας: «Χάσαμε από ένα σουτ, άδικο αποτέλεσμα»

Ο Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε άδικη την ήττα (0-1) του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό και επεσήμανε ότι η ομάδα του είναι σε φάση αναδιοργάνωσης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε μετά το 0-1 του Παναιτωλικού:

«Χάσαμε με ένα σουτ. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια φάση αναδιοργάνωσης, κοιτάμε τη νέα χρονιά, κοιτάμε τα πάντα. Μέσα από τα παιχνίδια έρχονται και προβλήματα. Όπως ήρθε του Λάμπρου, όπως ήρθε του Φαν Ντάινεν πριν από το παιχνίδι, έχουμε το πρόβλημα του Ντουρμισάι. Προσπαθήσαμε, το παίξαμε καλά το τελευταίο κομμάτι του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι άδικο».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 480 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 20:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.