Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 11:18

TEE: Έως 3/4 οι αιτήσεις συμμετοχής στα Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων κι Αμφισβητήσεων Α΄και Β΄ ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To TEE Αιτωλοακαρνανίας καλείται να συμμετέχει με εκπροσώπους του στην συγκρότηση των Συμβουλίων Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Α΄ και Β΄ ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

«Καλούμε τους συναδέλφους Πολιτικούς, Αρχιτέκτονες, Αγρονόμους & Τοπογράφους ή Χωροτάκτες – Πολεοδόμους Μηχανικούς, μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, με δεκαετή εμπειρία σε θέματα χωροταξίας και πολεοδομίας που επιθυμούν να οριστούν ως εκπρόσωποι του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στα Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Α΄ και Β΄ ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας να δηλώσουν την πρόθεσή τους με αίτησή τους συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο φαξ: 26410-31506 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη 3 Μαϊου 2022», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 458 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News