Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 21:54

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Προσπαθούμε να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έπρεπε να «χτίσει» ψυχολογία εστίασε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στο τέλος του Παναιτωλικός-Αστέρας.

Δήλωσε, συγκεκριμένα:

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη κι επικίνδυνη ομάδα. Από το πουθενά ο Αστέρας μπορεί να βάλει γκολ. Για μας το σημαντικό ήταν να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας γιατί στα τελευταία ματς δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα. Έπρεπε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα που θα μας έδινε ψυχολογική ώθηση. Παίξαμε πειθαρχημένα, όχι τρελά. Είχαμε σύνεση στα πράγματα που κάναμε.

Προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Αστέρα μακριά από την εστία. Σε κάποιες φάσεις τα καταφέραμε, σε κάποιες όχι. Για μας είναι θέμα η τελική μας πάσα. Υστερούμε και πρέπει να βελτιωθούμε. Στα Play Outs δείχνουμε να ζοριζόμαστε».

Ράσταβατς: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Ο Μίλαν Ράσταβατς σχολίασε την ισοπαλία του Αστέρα στο Αγρίνιο τονίζοντας πως η ομάδα θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω, καθώς είχε ευκαιρίες και εξουδετέρωσε τον αντίπαλο όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

«Η ισοπαλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα, αλλά είχαμε παραπάνω πίεση δημιουργήσαμε φάσεις θα μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα ότι είμαι δώδεκα παιχνίδια αήττητος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα προσπάθησε έκανε ευκαιρίες και εξουδετέρωσε τον αντίπαλο. Απομένουν τρία παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο είναι εντός, βλέποντας αυτά που έχουμε κάνει σαν ομάδα πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα στα εναπομείναντα παιχνίδια».

sdna.gr

Διαβάστηκε 470 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 22:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.