Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 21:21

Έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου αναφέρουν ότι «το ταξίδι στον χρόνο είναι πιθανό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διαρροή 1.500 σελίδων «φουντώνει» ξανά τη συζήτηση για το κατά πόσο είναι πιθανό ένα ταξίδι στον χρόνο

Δυο από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυστήρια της ανθρωπότητας έχουν να κάνουν με τον έλεγχο της αντιβαρύτητας και του ταξιδιού στο χρόνο. Και μάλλον οι απαντήσεις είναι προ των πυλών…

Το πρόγραμμα Advanced Aviation Threat Identification Program ή AATIP του αμερικανικού Πενταγώνου παρέμενε άγνωστο για πολλά χρόνια και χαμένο μέσα σε κάποιο συρτάρι του ασφαλέστερου μέρους του πλανήτη. Η κατάσταση ωστόσο άλλαξε.

Μετά από μια δικαστική μάχη τεσσάρων ετών του Πενταγώνου με την βρετανική Sun έφερε στο «φως» αυτές τις 1.500 σελίδες που μαρτυρούν τι ακριβώς είναι το ΑΑΤΙP. Να σημειωθεί πως η Sun επικαλέστηκε την Ελευθερία της Πληροφορίας για να μπορέσει να αποχαρακτηρίσει τις σελίδες.

Το έγγραφο που επιβεβαιώνει το αποχαρακτηρισμό των 1.500 και πλέον σελίδων.

Μερικά από τα έγγραφα αναφέρονται στο πώς η αντιβαρύτητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (θεωρητικά) για τη λειτουργία αεροπλάνων και διαστημόπλοιων αλλά και στη χειραγώγηση του χωροχρόνου.

«Είναι πολύ πιθανό να παραχθούν φαινόμενα όπως το ταξίδι με την ταχύτητα του φωτός αλλά και η δημιουργία χρονομηχανών», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Τα έγγραφα χαρακτηρίζονται από την Sun ως «βόμβες» και επιπρόσθετα αναφέρονται μέχρι και πληροφορίες για αποίκιση πλανητών με τεράστια αεροσκάφη αλλά και έλεγχο μηχανών μέσω του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Το ΑΑΤΙΡ «έτρεχε» για πέντε χρόνια, από το 2007 έως το 2012, υπό την καθοδήγηση του Luiz Elizondo, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως «η ύπαρξη UFO έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία».

Ο Γερουσιαστής Harry Reid ήταν ο άνθρωπος πίσω από το πρόγραμμα AATIP

Σε άλλο σημείο των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων αναφέρεται στο πώς πυρηνικοί πύραυλοι και διαστημόπλοια θα βοηθήσουν στο να «χτιστούν γέφυρες» ώστε να ανακαλυφθούν πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα με συνθήκες κοντά σε εκείνες της Γης.

Τέλος, σε μια άλλη σελίδα υπάρχουν πληροφορίες για το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους αλλά και τις επιδράσεις στην υγεία των ανθρώπων όταν έρθουν αντιμέτωποι με την ύπαρξη UFO…

pronews.gr

Διαβάστηκε 719 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.