Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:55 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 14:52

ΠΟΓΕΔΥ: Επιτέλους Τέλος (;;;)...TO OΣΔΕ στο gov.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπάλληλων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από τον Απρίλιο του 2020 που η Ομοσπονδία μας με δύο απανωτές παρεμβάσεις της αφενός παρότρυνε την κυβέρνηση να ΄΄φιλοξενήσει΄΄ την διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Ε.Α.Ε (τη γνωστή σε πολλούς αίτηση στο Ο.Σ.Δ.Ε) στο Δημόσιο υπολογιστικό νέφος (gov.gr) και αφετέρου χαιρέτιζε τις πρώτες προσπάθειες της να το κάνει.

Πριν από αυτό, αλλά και μετά (π.χ. τον Ιανουάριο του 2021), η ΠΟΓΕΔΥ δέχτηκε αρκετή λάσπη από πολλά και διάφορα ΄΄κέντρα και παρέες΄΄ στην προσπάθειά της να αρθούν όλες οι δυσκολίες δωρεάν ατομικής ηλεκτρονικής υποβολής της Ε.Α.Ε και να απλοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι διαδικασίες στην ηλεκτρονική ΄΄πλατφόρμα΄΄, ενσωματώνοντας παράλληλα σε αυτή όλες τις δυνατότητες που είχαν τα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων - Κ.Υ.Δ.

Χθες, η Πολιτική Ηγεσία του Υπ.Α.Α.Τ, δια του Υπουργού της κ. Γεωργαντά, ο οποίος διετέλεσε Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  δήλωσε επίσημα με Δελτίο Τύπου πως    ΄΄… Η έναρξη της πλατφόρμας λειτουργίας αναμένεται να γίνει την Πέμπτη 14/04/22, αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας όλα τα νέα διαθέσιμα προηγμένα δεδομένα και εργαλεία που συντελούν στην υλοποίηση αυτής της κορυφαίας μεταρρύθμισης στην υπηρεσία του Έλληνα αγρότη… ΄΄.

Θεωρώντας αυτή την εξέλιξη ως δικαίωση και των δικών μας προσπαθειών και προτάσεων, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό και συγκεκριμένα  στην πολιτική ηγεσία του Υπ.Α.Α.Τ και στους Υπηρεσιακούς του παράγοντες, καθώς φυσικά και στην Διοίκηση και στους εργαζομένους του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Κλείνοντας καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας μας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής. Ταυτόχρονα θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή του Υπ.Α.Α.Τ., αλλά και του ΟΠΕΚΕΠΕ, στις πολλές ΄΄τρικλοποδιές΄΄, ενδεχομένως στα όρια της σοβαρής και μεθοδευμένης υπονόμευσης, που έχουμε την αίσθηση πως θα ακολουθήσουν.

Εμείς θα είμαστε εδώ έχοντας τα αυτιά και τα μάτια μας ανοιχτά!!!

Διαβάστηκε 503 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία