Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 22:08

ΕΣΚΑΒΔΕ: Πρωταθλήτρια παίδων η ΑΛΦΑ 93 (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ κατέκτησε η ΑΛΦΑ 93 BC, στο final four του πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Αστακό, το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.

Η ομάδα του Αγρινίου αντιμετώπισε στον ημιτελικό τον Αίολο Αστακού, το Σάββατο 9 Απριλίου, επικρατώντας με 49-57.

Στον τελικό, κέρδισε το Ναυσίθοο Κέρκυρας με σκορ 51-47, την Κυριακή 10 Απριλίου, όντας σταθερά η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 4 χρόνια που η ΑΛΦΑ 93 κατακτά το εν λόγω πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ΑΛΦΑ 93 πέρασε πλέον στη Β΄ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, όπου θ’ αντιμετωπίσει τους νικητές των Ενώσεων Θεσσαλίας, Λέσβου και Θήβας, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Πρωταθλήματος.

Το ΔΣ και το τεχνικό τιμ της ΑΛΦΑ 93 εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στα παιδιά για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά κι εύχονται αντίστοιχη συνέχεια και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΕΣΚΑΒΔΕ: Πρωταθλήτρια παίδων η ΑΛΦΑ 93 (εικόνες)

ΕΣΚΑΒΔΕ: Πρωταθλήτρια παίδων η ΑΛΦΑ 93 (εικόνες)

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.