Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 21:17

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Καμία αλλαγή στην αστυνομία στο Αγρίνιο – Αναλαμβάνει στο Μεσολόγγι ο Κ. Κακούσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ., αλλά όπως φαίνεται στις δύο Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αιτωλοακαρνανίας, την Α.Δ. Ακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο και την Α.Δ. Αιτωλίας με έδρα το Μεσολόγγι, δεν θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα ο σημερινός Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Δημήτρης Γαλαζούλας παραμένει αμετακίνητος και συνεχίζει στο “τιμόνι” της Α.Δ. Ακαρνανίας, όπως επίσης παραμένει στη θέση του και ο αναπληρωτής της Α.Δ. Ακαρνανίας κ. Σπυρόπουλος.

Στο Μεσολόγγι σημειώνονται αλλαγές. Ειδικότερα ο νυν επικεφαλής της Α.Δ. Αιτωλίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικολάου θα αναλάβει την Α.Δ. Λευκάδας, ενώ ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Κώστας Κακούσης φέρεται να αναλαμβάνει την διοίκηση της αστυνομίας στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Να υπενθυμίσουμε πως και ο κ. Κακούσης και ο κ. Νικολάου έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν στην Α.Δ. Ακαρνανίας (Αγρίνιο).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 609 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News