Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 00:22

Εισαγγελική έρευνα για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 16/1 στο Θέρμο και την απώλεια ενός 48χρονου ποδηλάτη, ο οποίος συγκρούστηκε με ΙΧ υπό συνθήκες που διερευνά η αστυνομία και την ανάδειξη για ακόμη μια φορά του ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Θέρμου ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα.

Η εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε μετά από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Συνείδηση”, δημοσιογράφοι της οποίας έχουν καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές προσκομίζοντας στοιχεία για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία του Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής, που δεν είναι άλλο από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου, έλλειψη που αφήνει ακάλυπτους τους κατοίκους του Θέρμου αρκετές ώρες 24ωρο.

Σήμερα, ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media αφού πρώτα κατέθεσε και αυτός με την σειρά του ως μάρτυρας, προσκομίζοντας παράλληλα και στοιχεία με ενέργειες που έχει κάνει ως δήμαρχος για την κάλυψη του “κενού” αυτού, την έλλειψη δηλαδή οδηγού ασθενοφόρου καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου.

Η αναλυτική ανάρτηση του κ. Κωνσταντάρα έχει ως εξής:

Εισαγγελική έρευνα για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Θέρμου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 263 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News