Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 00:13

Αγρίνιο: Έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης – Κλειστή η Προυσιωτίσσης στο ύψος της Δορυμάχου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλειστή λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες η οδός Προυσιωτίσσης στο Αγρίνιο, στο ύψος της Δορυμάχου.

Όπως κάνει γνωστό ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος η βλάβη αντιμετωπίστηκε με αμεσότητα αλλά καταδεικνύει την αναγκαιότητα του έργου αντικατάστασης του αγωγού.

Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου σε ανάρτησή του:

“Σήμερα η πόλη στάθηκε για μια ακόμη φορά τυχερή.

Τυχερή γιατί έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης και τα συνεργεία της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου, είναι επαρκώς καταρτισμένα ώστε αντιμετώπισαν την σημαντική αυτή βλάβη με αμεσότητα.

Η βλάβη αυτή, δείχνει για μια ακόμη φορά, την κρισιμότητα του εμβληματικού μας έργου, αυτό της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, το οποίο θα μας απαλλάξει από παρόμοιους κινδύνους για τις επόμενες γενιές.

Τούτων λεχθέντων, η οδός Προυσιωτίσσης στο ύψος της συμβολής με την οδό Δορυμάχου, θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες 2-3 μέρες και έως ότου αποκατασταθεί πλήρως το οδόστρωμα.

Έχει τοποθετηθεί άλλωστε και σχετική σήμανση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία”.

kitsopanos 1 4 2022
Διαβάστηκε 307 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News