Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 18:27

Ο Σπήλιος Λιβανός ζητάει την επανεξέταση της απόφασης της ΔΕΗ ΑΕ για κλείσιμο του υποκαταστήματος Αμφιλοχίας και προτείνει την ένταξη του υποκαταστήματος της ΔΕΗ ΑΕ στην Αμφιλοχία, ως κλιμάκιο του υποκαταστήματος στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του στη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ για την απόφασή της για κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Αμφιλοχία, επισημαίνοντας τις αρνητικές συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους αυτής της απόφασης, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γεώργιο Στάσση να επανεξεταστεί η σχετική απόφαση προτείνοντας ως εναλλακτική λύση την ένταξη του υποκαταστήματος της ΔΕΗ ΑΕ στην Αμφιλοχία, ως κλιμάκιο του υποκαταστήματος στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιβανός επεσήμανε τις πολλαπλές αρνητικές συνέπειες που θα έχει ενδεχόμενη υλοποίηση αυτής της απόφασης για την ευρύτερη περιοχή και τους κατοίκους της, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, αναφέροντας χαρακτηριστικά «το υποκατάστημα της Αμφιλοχίας εξυπηρετεί μία ευρεία περιοχή στον Νομό μας, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων να υποχρεούται, σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η απόφασή σας, να μετακινείται για την επίλυση των διαφόρων υποθέσεών του στο υποκατάστημα του Αγρινίου, ενώ ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα θα δημιουργηθεί στην εξυπηρέτηση ανθρώπων μεγαλύτερων ηλικιών που είναι δύσκολο να μετακινηθούν εξαιτίας αντικειμενικών προβλημάτων».

Εν συνεχεία, ο κ. Λιβανός πρότεινε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Στάσση ως εναλλακτική λύση την ένταξη του υποκαταστήματος της ΔΕΗ ΑΕ στην Αμφιλοχία, ως κλιμάκιο του υποκαταστήματος στο Αγρίνιο. Μία πιθανή λύση, που σύμφωνα με τον βουλευτή «δεν θα επηρέαζε την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του οργανισμού της ΔΕΗ ΑΕ».

Ο κ. Λιβανός κάλεσε τη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ επανεξετάσει την απόφασή της για κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην Αμφιλοχία, λέγοντας ότι πιστεύει πως ο οργανισμός που έχει διαχρονικά σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της Ελληνικής περιφέρειας, προσφέροντας για πολλές δεκαετίες το πολύτιμο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος, παράλληλα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες του δικτύου, θα λάβει τη σωστή απόφαση και στην τωρινή, πραγματικά δύσκολη συγκυρία για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της σχετικής επιστολής του κ. Λιβανού προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Στάσση:


Αθήνα, 24/03/2022


Αναθεώρηση της απόφασης για κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ ΑΕ στην Αμφιλοχία

Αξιότιμε κ. Στάσση,

Με έκπληξη και λύπη πληροφορηθήκαμε την αναδιοργάνωση του οργανογράμματος της ΔΕΗ και τον συνεπακόλουθο σχεδιασμό για κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Αμφιλοχία. Ιδιαίτερα στη διάρκεια της ιστορικά δύσκολης αυτής συγκυρίας ενδεχόμενη υλοποίησή της απόφασης αυτής θα συνιστούσε μια εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη με πολλαπλές αρνητικές συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Πιο συγκεκριμένα, το υποκατάστημα της Αμφιλοχίας εξυπηρετεί μία ευρεία περιοχή στον Νομό μας, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων να υποχρεούται, σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η απόφασή σας, να μετακινείται για την επίλυση των διαφόρων υποθέσεών του στο υποκατάστημα του Αγρινίου, ενώ ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα θα δημιουργηθεί στην εξυπηρέτηση ανθρώπων μεγαλύτερων ηλικιών που είναι δύσκολο να μετακινηθούν εξαιτίας αντικειμενικών προβλημάτων.

Θεωρούμε πως η ένταξη του υποκαταστήματος της ΔΕΗ ΑΕ στην Αμφιλοχία, ως κλιμάκιο του υποκαταστήματος στο Αγρίνιο, αποτελεί μια πιθανή λύση, η οποία θα μπορούσε να προσαρτηθεί στο νέο οργανόγραμμά σας. Μέσα από αυτήν την εναλλακτική πιστεύουμε ότι δεν επηρεάζεται τελικά η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα του οργανισμού σας. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή, το υποκατάστημα της Αμφιλοχίας μπορεί να αποτελέσει και έναν νέο βραχίονα ανάπτυξης του οργανισμού σας στην ευρύτερη περιοχή, αφού θα στηρίζεται πλέον σε ένα πιο ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας.

Για τους ανωτέρω λόγους θα θέλαμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας για κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην Αμφιλοχία.

Ο οργανισμός σας άλλωστε έχει διαχρονικά σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της Ελληνικής περιφέρειας, προσφέροντας για πολλές δεκαετίες το πολύτιμο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος, παράλληλα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες του δικτύου σας. Είμαστε σίγουροι ότι και στην τωρινή, πραγματικά δύσκολη συγκυρία για όλους τους Έλληνες πολίτες, θα λάβετε τη σωστή απόφαση.

Με εκτίμηση,
Σπήλιος Λιβανός
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Διαβάστηκε 522 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 18:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/