Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 09:56

Εορταστικές, μουσικές, μελωδικές προτάσεις από την Ανδρομέδα (Τετ 23 - Σαβ 26/3/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μουσική Σκηνή, της πόλης μας, Ανδρομέδα σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό τετραήμερο με διαφορετικές μουσικές και τραγούδια για να γιορτάσουμε μαζί την 25 Μαρτίου!

Τετάρτη 23 Μαρτίου

andromeda live 3

Ο Εισβολέας και η εφταμελή μπάντα του. Μουσικός που έγινε γνωστός από την χιπ-χοπ σκηνή και τα τελευταία χρόνια έχει πειραματιστεί με πιο μελωδικές φόρμες, αλλά πάντα με αιχμηρό κοινωνικά στίχο. Οι πιο νέες γενιές τον λατρεύουν και όσοι μεγαλύτεροι δεν τον ξέρουν τους προτρέπουμε να τον ακούσουν.

Προπώληση 12 Ευρώ Ταμείο 14 Ευρώ.

Πέμπτη 24 Μαρτίου

andromeda live 2

Υποδεχόμαστε την καλύτερη λαϊκή φωνή των τελευταίων χρόνων, τον Γιάννη Διονυσίου με την ορχήστρα του. Έναν στιβαρό ερμηνευτή σε ένα πρόγραμμα με πολύ αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών.

Προπώληση 10 Ευρώ Ταμείο 12 Ευρώ.

Παρασκευή. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου

andromeda live 1

Ερχονται στην σκηνή μας τα " SibeΜορια". Τα νέα αυτά παιδιά από τον τόπο μας, ήρθαν να δώσουν πνοή στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής, που τόσο ταλαιπωρείται από κακέκτυπα πάσης φύσεως. Προσεγγίζοντας την δημοτική μας παράδοση με σεβασμό, αλλά και γνώση, μας υπόσχονται μια βραδιά με γλέντι και χορό όπως παλιά.

Γενική είσοδος 5 Ευρώ.

Σάββατο 26 Μαρτίου

andromeda live 4

Η ορχήστρα μας με τους σπουδαίους μουσικούς της, σε μια βραδιά όπου τα απτάλικα, τσιφτετέλια και χασαποσέρβικα θα εναλλάσσονται με τους μπάλους, τις σούστες και τους καρσιλαμάδες του Αιγαίου.

Είσοδος ελεύθερη.

Με ανανεωμένη διάθεση φρέσκες ιδέες και νόστιμα πιάτα βασισμένα σε εξαιρετικά τοπικά προϊόντα σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Τηλέφωνα κρατήσεων:2641058830, 6984060047

Τηρούνται τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. 

 

 

Διαβάστηκε 373 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 20:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.