Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:10 πμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 12:20

Μπάσκετ: Αιτωλοακαρνάνας ο νέος προπονητής της Γαλατασαράι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντρέας Πιστιόλης, που κατάγεται από το Ευηνοχώρι, είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Γαλατασαράι, αφήνοντας την Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ όπου επί οκτώ χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Ρώσοι αποχαιρέτισαν τον Ελληνα προπονητή με πολύ καλά λόγια από τον ΑΝτρέι Βατούτιν, φυσικά από τον Δημήτρη Ιτούδη ενώ ο ίδιος ο Πιστιόλης είχε μόνο ευχαριστίες για όσα έζησε στη Μόσχα.

«Λένε ότι η ζωή είναι μια στιγμή! Είχα την τιμή να συμμετέχω σε μια απίστευτη οργάνωση για οκτώ χρόνια, να συνεργαστώ με μοναδικούς ανθρώπους, να γιορτάσω νίκες και να πάρω τρόπαια. Εκφράζω τον βαθύ σεβασμό μου στον Πρόεδρό μας Andrei Vatutin και την Αντιπρόεδρο Natalia Furaeva. Σας ευχαριστώ! Ευχαριστώ τον μέντορα και φίλο προπονητή Δημήτρη Ιτούδη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έμαθα δίπλα σου! Θησαυρίζω στην καρδιά μου όλες τις αναμνήσεις και τις στιγμές που έζησα με όλους τους παίκτες, συναδέλφους και οπαδούς. Σε ευχαριστώ ΤΣΣΚΑ για ένα απίστευτο ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ!», ήταν η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Πιστιόλη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε σχετικά: «Εγώ προσωπικά και όλοι στο σύλλογο χαιρόμαστε που ο Ανδρέας παρουσιάστηκε με αυτή την ευκαιρία. Ο General Manager της “Galatasaraya” Turgai Zeytinghes είναι πολύ φίλος μας, οπότε χαίρομαι που ήρθαν σε συμφωνία. Ο Ανδρέας είναι σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας τα τελευταία οκτώ χρόνια, εύχομαι σε αυτόν και την οικογένεια του καλή τύχη και υγεία. Είμαι περισσότερο από πεπεισμένος ότι ο Ανδρέας έχει μπροστά του μια σπουδαία καριέρα».

Ο Αντρέι Βατούτιν τέλος, είπε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα ερχόταν ποτέ αυτή η μέρα. Για όλη την μπασκετική Ευρώπη, είναι προφανές εδώ και καιρό ότι ο Πιστιόλης διαθέτει επαρκείς γνώσεις, ταλέντο, εμπειρία, όρεξη να εξελιχθεί για να γίνει ένας εξαιρετικός head coach. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τον Ανδρέα γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και οικογενειάρχης, ένας ενδιαφέρων συνομιλητής, ένας ψύχραιμος ειδικός που σέβεται πολύ τους παίκτες και τους συναδέλφους. Η μεταβατική απόφαση δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, δόθηκε στον κόουτς Πιστιόλη πρόταση που δεν πρέπει να αρνηθεί και ο σύλλογος κατάλαβε την ευκαιρία. Εύχομαι στον Ανδρέα τα καλύτερα για το επόμενο στάδιο της καριέρας του. Είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά».

Πηγή: basketa.gr

Διαβάστηκε 884 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.