Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  6:19 πμ
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 10:14

«ΟΙΚΟθέατρο»: Με επιτυχία η θεατρική παράσταση από το 1ο ΔΣ Ναυπάκτου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που υλοποιεί για 11η χρονιά  η περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλέ" σε συνδιοργανώσει με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 18:00, υλοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση του 1ουΔημοτικού Σχολείου τάξη β2’ με το έργο «Ντο, Ρε, Μι, Φα, Σολ, Ανακύκλωσα κι εγώ...Ανακύκλωσε κι εσύ», με τους παρευρισκόμενους θεατές κάθε ηλικίας να χειροκροτούν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γκίζας Βασίλης ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη ευαισθητοποίησης όλων για τη προστασία του περιβάλλοντος καθώς και τη σημασία ενημέρωσης των μικρών μαθητών

προς αυτή τη κατεύθυνση, μια και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτοί είναι οι αυριανοί πολίτες και θα έχουν το μέλλον στα χέρια τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 1ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Σμάνη Σπυριδούλα δασκάλα της β2’ τάξης, στη θεατρολόγο Κρητικού Θωμαΐς, στον εικαστικό Παντελή Διονύση και στη μουσικό Τσιρώνη Καίτη, οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν με επιτυχία τη  θεατρική παράσταση.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των χορηγών:  προϊόν βούτυρο LURPAK της εταιρίας Arlα , 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ, αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ Ρίου Αντιρρίου Χαρ. Τρικούπης, αγνό ξίδι Το Μετόχι και το κατάστημα παιχνιδιών JUMBO Ναυπάκτου.

Εφαρμόζοντας υγειονομικό πρωτόκολλο, τις θεατρικές παραστάσεις παρακολουθούν ΜΟΝΟ πρόσωπα επιλογής της οικογένειας για κάθε μαθητή ή μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου ή ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας που συμμετέχει σε παράσταση και όχι  περισσότερα από 100 άτομα συνολικά.

Η επόμενη θεατρική παράσταση, θα υλοποιηθεί τη Κυριακή 20 Μαρτίου στις 18;00 στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη δ’, με τίτλο « Δωσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» της Χρυσάνθης Καραΐσκου.

Διαβάστηκε 411 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.