Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:12 πμ
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 12:42

Παναιτωλικός: Μία νίκη – μία ήττα, τα τμήματα υποδομών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα με 2-0 στη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Το σκορ αδικεί την ομάδα μας που είχε καλή παρουσία, κατοχή μπάλας και ευκαιρίες.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Λαζαρίδης, Ζαβέρδας, Αναστασόπουλος, Παπανικόπουλος (63’ Καστανιώτης), Ντάβανος, Κουνάβας (85’ Κόκα), Δήμος, Νικολάου (85’ Σοφιανόπουλος), Παχής (63’ Τσουμάνης), Τρομπούκης.

Η ομάδα μας Κ17 νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ στο Emileon. Ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για εύκολη επικράτηση, ενώ τρεις φορές οι ποδοσφαιριστές της σημάδεψαν το δοκάρι. Στο 70’ ο Κοντούρης άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει η ΑΕΛ στο 88’. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρατσιώτης σημείωσε το νικητήριο γκολ.

Αγωνίστηκαν οι: Βλάμης , Κουτσουπιάς, Τρομπούκης, Μποκώρος , Καπνιάρης (60’ Μόκκας), Κοντούρης, Καβαλλάρης, Κυριαζής, Ελίζι (60’ Γαλιάτσος), Γιωτόπουλος, Μπρατσιώτης.

Διαβάστηκε 331 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News