Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 20:21

Αγρινιώτισσα λέει «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο με προσφορά μεγάλου χρηματικού ποσού για την Ορθοπεδική Κλινική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κυρία Βασιλική Τσικνιά εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες της στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ιδιαίτερα στο προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής και στον ιατρό Ιουλιανό Ρώσση.

Η συμπολίτισσα έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή της στον διοικητή επισημαίνοντάς πως της παρασχέθηκαν υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες καθ όλη την διάρκεια της περιπέτειάς της υγείας της.

Το «ευχαριστώ» της όμως συνοδεύεται από μια σημαντική προσφορά, την δωρεά 3.000 ευρώ για ανάγκες της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον διοικητή της 6η ΥΠΕ και έχει ως εξής:

Προς : Γ.Ν.ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Διοικητή: κ. Μιχ. Σερασκέρη

κ. Διοικητά,

Με βάση τα αρνητικά σχόλια που αφορούν την δυσφήμιση του Νοσοκομείου και που δυστυχώς ξεπερνούν τα όρια της τοπικής κοινωνίας, έχω να σας αναφέρω τα παρακάτω προσωπικά περιστατικά :
– Κατά πρώτον, το περσινό καλοκαίρι (Αύγουστος 2021) χρειάστηκα οφθαλμολογική εξέταση και απευθύνθηκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Με έκπληξη διαπίστωσα στην υποδοχή, ότι κάλεσαν τον αρμόδιο οφθαλμίατρο από το σπίτι του που είχε το ρεπό του! Έμεινα κατάπληκτη, στεναχωρήθηκα, δεν το αποδέχτηκα και αποχώρησα.
– Κατά δεύτερον, αρχές Ιανουαρίου 2022, ενώ βρισκόμουν στην κατοικία μου στο Αγρίνιο λόγω των εορτών, υπέστην ένα σοβαρό τραυματισμό στο δεξί μου πόδι.
Μεταφέρθηκα άμεσα από το ΕΚΑΒ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσ. Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στο ισχίο. Ύστερα από τον απαραίτητο έλεγχο διενεργήθηκε άμεσα χειρουργική επέμβαση από τον Ορθοπεδικό – Χειρουργό κ.ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΡΩΣΣΗ και τους συνεργάτες του.

Στο διάστημα, της πενθήμερης νοσηλείας μου, οι υπηρεσίες που μου παρασχέθηκαν από την ιατρική ομάδα, το νοσηλευτικό προσωπικό και το υπόλοιπο προσωπικό της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ήταν άριστες, μέχρι αφάνταστα ανθρώπινες. Με δεδομένη την επικινδυνότητα της πανδημίας, τα επιβαρημένα ωράρια σε συνδυασμό με τα έκτακτα περιστατικά ημέρας, η προσφορά τους ήταν υπεράνω των ανθρωπίνων ορίων προκαλώντας τα ανάλογα συναισθήματα σεβασμού και θαυμασμού.

Έτσι λοιπόν, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ για το σπουδαίο έργο της. Ιδιαίτερα δε,
θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεράποντα μου ιατρό, Ορθοπεδικό
κ. ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΡΩΣΣΗ για την υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών που μου προσέφερε καθ όλη την διάρκεια της περιπέτειάς της υγείας μου, του εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίές στο έργο του.
Θεωρώ επίσης απαραίτητο να τονίσω ότι το Αγρίνιο έχει υπάρξει μία σπουδαία εμπορική πόλης παραγωγής καπνού, ελιών, ρυζιού, λαδιού, με άρτιο δίκτυο συγκοινωνιών (σιδηροδρομικός σταθμός ως και αεροδρόμιο υπήρχε με την ανάλογη γραμμή).

Πάνω από όλα όμως, σε όλες τις εθνικές στιγμές, η πόλη έδωσε το γενναίο παρόν της. Οι παλαιότεροι τα ξέρουν αυτά, και εμείς οι νεότεροι οφείλουμε να τα γνωρίζουμε, να τα προστατεύουμε και όχι να τα απαξιώνουμε.

Σύμφωνα με τις προαναφερθείσες εμπειρίες μου, μου είναι αδιανόητη η απορρέουσα δυσφήμιση του Νοσοκομείου που πλανάται στη Τοπική Κοινωνία και όχι μόνο, ανεξάρτητα από κεντρικές επιλογές απαξίωσης και αποδυνάμωσης του Δημόσιου Τομέα Υγείας.

κ. Διοικητά,
Εν ολίγοις, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα αυτά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δράττομαι της ευκαιρίας να προσφέρω το ποσόν των 3.000 Ευρώ για ανάγκες της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ του νοσοκομείου σας. Παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε το τρόπο αποστολής των χρημάτων.
Μαρούσι, 22-2-2022
Με εκτίμηση

Βασιλική Τσικνιά του Αθανασίου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.