Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  10:15 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 10:20

Με το “Όσο μπορείς” του Καβάφη απάντησε ο Παναγιώτης Τζιχριτζής στον Άδωνι Γεωργιάδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη δική του απάντηση στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής “αφιερώνοντάς”  του το εμβληματικό ποίημα του Καφάβη “Όσο μπορείς” για τα όσα ανέφερε σχετικά με την εκτροπή του Αχελώου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης σε δηλώσεις του συσχέτισε τη δυνατότητα για φθηνό ρεύμα με την εκτροπή του Αχελώου χαρακτηρίζοντας “μουρλούς” όλους όσοι προσέφυγαν στο ΣτΕ για να “παγώσουν” το έργο.

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…», αναφέρει το ποίημα.

Η απάντηση

“Αγαπητέ μου Υπουργέ κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Επίτρεψε σε έναν “μουρλό” Πρόεδρο Επιμελητηρίου που προσέφυγε 7 φορές στο Συμβούλιο της Επικρατείας και 1 φορά στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο κατά της Εκτροπής του Αχελώου και σε έναν “δυνάστη” του Ελληνικού λαού πού ακριβοπληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα λόγω των ανωτέρω ενεργειών του, να σας αφιερώσει ένα εξαιρετικό ποίημα του μεγάλου ποιητή μας Κ. Καβάφη πού έχει τίτλο: “ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ”.

tsixrintis 23 2 2022

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 276 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News