Δευτέρα, 4η Ιουλίου 2022  3:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 21:57

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: «Με έργα υποδομής και τη στοχευμένη ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα στον νομό μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση για το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου» που διοργανώθηκε στην Αμφιλοχία από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφιλοχίας.

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε στον πρωτοποριακό θεσμό του «Open Mall», λέγοντας ότι θα οδηγήσει στην ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, στη διευκόλυνση των καταναλωτών και, τελικά, στην ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής.

Όπως είπε ο κ. Σπήλιος Λιβανός «η δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου εδώ στην Αμφιλοχία, όχι μόνο θα τονώσει την τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά θα δημιουργήσει και μία ταυτότητα, ένα «brand» για την τοπική αγορά αλλά και την πόλη συνολικότερα. Θα αναβαθμίσει την πόλη συνολικά, κάνοντάς την πιο εμπορική αλλά και πιο ελκυστική».

Επιπλέον, ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε στη σημασία της επένδυσης στα έργα υποδομής και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής, τονίζοντας ότι «Με έργα υποδομής, αλλά και τη στοχευμένη ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα στον νομό μας», και πρόσθεσε «Για να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία, για ενισχύσουμε τους επιχειρηματίες μας, να δημιουργήσουμε περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας για τους νέους μας, προκειμένου να μείνουν στον τόπο μας».

Τέλος, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας συνεχάρη το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Δήμο Αμφιλοχίας για τη συνεργασία τους προκειμένου να υλοποιηθεί το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αμφιλοχίας» και ανέφερε χαρακτηριστικά «Στέκομαι στο πλευρό σας και σας στηρίζω σε κάθε τέτοια προσπάθεια ενίσχυσης των παραγωγικών δυνάμεων της Αιτωλοακαρνανίας μας».
 
Διαβάστηκε 1634 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 21:59
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα